Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Nu doar Dinamo Kiev e pe urmele lui Filip: "O echipă dintr-un campionat bun din Vest l-a urmărit la meciul cu Juventus"

[starttext]



Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor



 Ionel Dănciulescu susține că fundașul stânga de 23 de ani valoarează mai mult de 800.000 de euro, suma oferită de Dinamo Kiev.



Directorul sportiv dinamovist a adăugat că, la meciul cu Juventus, 3-0, Steliano Filip a fost urmărit de reprezentanții lui Dinamo Kiev, dar și de oamenii unei formații din vestul Europei.

"Cu Filip sunt doar discuții. Eu cred că face mai mult de 800.000 de euro. Filip este jucătorul nostru de bază și cred că poți obține mai mult pe el, dar acum nu există nicio ofertă pentru niciun jucător de la noi.

Sunt doar discuții, la meciul cu Juventus au fost mai mulți reprezentanți ai unor cluburi europene. Pot spune că, pe lângă Dinamo Kiev, mai există interesul unei echipe dintr-un campionat destul de bun din Vest.

Sunt convins că Filip va evolua în dubla cu Bilbao, după care vom vedea. Până la urmă, are 5 ani la Dinamo, deci e clar că vrea să plece", a spus Dănciulescu la TV Digi Sport.

1.400.000 €
este cota lui Steliano Filip, potrivit transfermarkt.de


sursa: www.gsp.ro
[endtext]


Comentarii