Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






"Ronaldo de România" a impresionat înainte de ziua lui. "E marele câștig, o să vedeți!"

[starttext]













Valentin Costache a fost omul meciului la Ovidiu, cu o ratare monumentală și un gol de 3 puncte marcat după o cursă de 50 de metri.




Extrema care va împlini 19 ani miercuri, pe 2 august și-a făcut, astfel, un cadou de neuitat. E la al doilea gol în Liga 1, după cel reușit pe 14 februarie 2016, când de asemenea a adus victoria lui Dinamo, 1-0 cu Botoșani (VIDEO). Mircea Rednic antrena atunci în Șoseaua Ștefan cel Mare și îl numea "Ronaldo de România" pe fotbalistul promovat de la centrul de copii și juniori al "câinilor roșii".

Acum, Costache este în continuare lăudat, în ciuda ratării de zile mari din startul partidei de la Ovidiu. A reușit să își ia revanșa, în cele din urmă, când l-a păcălit pe portarul Buzbuchi și a punctat la colțul scurt pentru victoria cu 1-0 în fața campioanei României. Dinu Gheorghe, fost președinte la Dinamo, consideră că Valentin Costache este marele câștig al "câinilor", dintre toți tinerii promovați la prima echipă.

"Are 19 ani, e foarte tânăr. Dintre toți cei care au promovat la prima echipă în ultimii ani din academia lui Dinamo, el va fi marele câștig, o să vedeți. Este un jucător talentat, are și personalitate. Eu zic că Dinamo a investit bine, e unul dintre puținele produse de mare valoare", a spus Dinu Gheorghe, în cadrul emisiunii "Digi Sport Special".

"Nu poți să finalizezi cu capul în pământ, așa. Mie îmi place, dar vorbesc despre ce s-a întâmplat la faza aia. Dacă ridici puțin capul și te informezi, ai și un coleg liber, dar poți și să te duci să bagi mingea în poartă. A fost singur-singur", a spus și Ilie Dumitrescu, despre faza la care extrema a ratat cu poarta goală.

În 2016, după debutul cu gol al lui Costache, Mircea Rednic îl lăuda: "Eu îi zic Ronaldo de România. Pleacă atât de repede de pe loc, are o forţă extraordinară în picioare".

Contra l-a remarcat în această vară, după revenirea din împrumutul în Liga 2, la CS Afumați (6 goluri în 22 de meciuri). În luna iunie, antrenorul se arăta impresionat de posibilitatea lui Costache de a juca pe mai multe posturi, printre care și atacant. De altfel, l-a folosit în toate cele 3 etape disputate până acum în acest sezon de Liga 1.





sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii