Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






I-a ieșit! Primul pariu câștigat de Contra în noul sezon: "Micul Prinț" s-a întors și e în formă maximă!

[starttext]





FOTO: Cristi Preda





După un meci extrem de strâns, presărat cu ocazii rarisime de ambele părți, Dinamo s-a impus în cele din urmă pe terenul lui Viitorul, scor 1-0, grație golului reușit de Valentin Costache în minutul 82.





Mijlocașul care peste trei zile va împlini 19 ani a fost titular, răsplătindu-i încrederea lui Contra: puștiul a jucat bine încă de la începutul partidei, a fost la un pas de gol în minutul 2, iar în marea parte a timpului i-a creat mari probleme lui Boli, fundașul stânga improvizat al lui Hagi.

Costache a "supraviețuit" schimbărilor lui Contra, iar în minutul 82 a adus golul victoriei dinamoviste, după ce a dat dovadă de mult calm în fața lui Buzbuchi.

PARIU IEȘIT PENTRU CONTRA, DAR ȘI PENTRU REDNIC

Costache s-a numărat printre jucătorii întorși la Dinamo în această vară, însă șansele de a fi păstrat în lot erau infime.

Contra a decis în cele din urmă să-l includă în lotul pentru cantonamentul din Slovenia, iar jucătorul nu a dezamăgit: a marcat în două meciuri de verificare, fiind unul dintre remarcații stagiului de pregătire.

Lucru evidențiat chiar și de Contra, pe 3 iulie, când a dezvăluit că Dinamo a refuzat împrumutul lui Costache la Voluntari: "Costache a impresionat. L-am băgat și fundaș dreapta, și vârf împins și a dat un randament foarte bun. E un jucător cum n-am mai văzut de foarte mult timp în România. Îi e foame de gol, de performanță", declara Contra la acel moment.

Valentin Costache, poate cel mai talentat jucător din generația 1998, debutase la Dinamo cu Rednic, care îi acorda 22 de minute în meciul CFR - Dinamo 1-1 din 20 decembrie 2015.

La doar două luni distanță, mijlocașul reușea primul gol pentru Dinamo, aducând victoria echipei sale în meciul cu FC Botoșani, 1-0.

De acolo, pentru Costache au început incertitudinile. Mijlocașul nu a mai folosit niciun minut până la final, iar după plecarea lui Rednic nu a fost păstrat în lot de noul tehnician, Ioan Andone, Dinamo împrumutândul-l în cele din urmă în liga secundă, la CS Afumați. Unde nu a dezamăgit, reușind șase goluri în 22 de meciuri.

Acum, Costache s-a întors la Dinamo, e în grațiile antrenorului și, mult mai important, pare că se află într-o formă foarte bună.



sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii