Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Gest emoţionant făcut de echipa Dinamo

[starttext]










Jucătorii lui Contra au intrat pe teren la meciul Athletic Bilbao-Dinamo îmbrăcaţi în tricouri albe pe care era scris un mesaj de încurajare pentru Yeray Alvarez, căruia i-a fost depistată o tumoră la testicule pe data de 23 decembrie 2016.





Fundaşul basc al lui Bilbao, născut în Barakaldo, Spania, în vârsta de 22 de ani s-a întors pe teren în data de 4 februarie, jucând cu Barcelona. Urma să înceapă în 16 iunie Euro U21, dar a aflat pe 13 iunie că a fost diagnosticat din nou cu cancer testicular.

Mesajul jucătorilor dinamovişti pentru el era : "Eutsi Yeray, zurekin gaude! ¡Ánimo, Yeray!", ceea ce înseamnă "Curaj, Yeray. Suntem alături de tine!".

Nu poți fi cu adevărat om fără să dobândești onoarea, fără să-ți asumi corectitudinea, punctualitatea, responsabilitatea cuvântului dat sau gestului făcut. Dinamo a demonstrat încă odata că micile acte de generozitate sunt vitale în lumea aceasta primejdioasă, că a trăi cu onoare înseamnă să te respecţi pe tine şi pe celelalte ființe din jurul tău, iar jucătorii ne-au afirmat că-şi poartă cu mândrie sigla pe piept, nu pentru bani sau faimă, ci pentru liniştea sufletului. Când spui mândrie, iubire, dăruire şi onoare te gândeşti la o echipă...DINAMO.

#Dinamo E Numai Una!

Articol scris de: Fîrtea G Selina Gabriela










[endtext]

Comentarii