Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Fanii lui Dinamo l-au fascinat pe Rivaldo: "Parcă sunt cei de la Olympiacos"

[starttext]











Rivaldo, tatăl lui Rivaldinho, a fost prezent pe Arena Naţională la Dinamo - Athletic Bilbao, 1-1, şi a fost încântat de fanii "câinilor", pe care i-a comparat cu grecii de la Olympiacos.





"Am fost fericit pentru golul fiului meu. Meciul a fost foarte greu, iar el a marcat un gol foarte frumos. Cred că a fost un meci dificil, iar el a avut norocul de a marcat un gol mare, foarte important pentru echipa lui.

Mie îmi plăcea mult să şutez din afara careului. El a încercat să şuteze ca tatăl lui şi a marcat. Cu siguranţă voi mai veni la Bucureşti. Mi-a plăcut mult oraşul şi sunt foarte fericit. Publicul e foate frumos. Cred că este ca cel din Grecia, ca fanii lui Olympiacos", a spus Rivaldo la TVR 1.




sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii