Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Trei puncte prețioase și-un jucător de 18 ani care confirmă

[starttext]





Fotografia postată de Daniela P. Andreea.




Meci între echipele de rezerve, ambii combatanți menajând titularii pentru meciurile din cupele europene de săptămâna viitoare. Ocazii multe, la ambele porți, parcă mai multe ale dobrogenilor, însă sfârșitul de meci ne-a cam aparținut și de-aia victoria apreciez ca fiind meritată.
Cam atât despre meci...



Dinamo are un puști care dovedește, pe zi ce trece, că are toate șansele să devina mare.

Nu-ți trebuie prea multă carte să ghicești că mă refer la Costache, cred... Să-mi fie cu iertare, dar eu am văzut un pic altfel faza pe care comentatorii o apreciau ca fiind o mare ratare. Copilu` nostru și-a creat singur ocazia din minutul 2!
Sprintul lui îndrăzneț l-a cam obligat pe Tordai sa gafeze. Silit să demareze brusc, pentru a împiedica intercepția, portarul advers a patinat și meritul creării ocaziei îi aparține puștiului. Era lansat, ușor dezechilibrat iar din unghiul în care ajunsese, `lațimea` porții era comparabilă cu a barei. Că putea să fi pasat, pot sa admit, însă și faptul că a încercat mi se pare laudabil.
Fără îndrăzneală nu se poate ajunge jucător mare!
Iar golul, a fost bijuterie. Nu atât prin executia propriu-zisă, ci prin calmul cu care a așteptat coechipierul, apărătorul și portarul advers, cautând continuu optimul. Comentatorii au văzut șutul plasat... Eu am vazut un jucator cu viziune, inteligent, parcă hipnotizând portarul în idea pasei către coechipier. Privirea spre stânga, pâna în ultima clipă și șut în dreapta, pe colțul scurt, țintuind-ul in nehotărârea lui de a ieși, proteja colțul scurt, sau plecat pe centrare.
Datorita deciziei federației, o sa-l cam vedem pe puști în campionat crescând și cultivându-și talentul. Însă, în măsura in care Hanca, jucător de valoare, dar care nu pare în apele lui de ceva vreme, va avea același tip de evoluție la Bilbao, copilu` merită o șansă și acolo.


Articol scris de: Fane Duru


sursa: www.gsp.ro

[endtext]


Comentarii