Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo nu e subestimată de Bilbao: "Îmi plac foarte mult atacanții!"

[starttext]











Bilbao chiar se teme de meciul cu Dinamo, de pe Arena Națională! Într-o conferință de presă, noul antrenor al bascilor, Jose Angel Ziganda, a lăudat jocul roș-albilor, vorbind și despre aportul lui Cosmin Contra.





Antrenorul lui Bilbao a precizat că îi plac foarte mulţi jucători de la Dinamo. "Îmi plac foarte mult vârfurile, dar nu vreau să exclud nici defensiva, acolo unde joacă Filip, un fotbalist foarte bun. Dorim să dăm sută la sută pe teren, pentru că Dinamo va avea de partea ei suporterii şi vom încerca să compensăm acest lucru".

"Perioada de 23 de zile ne-a permis o pregătire intensă. Joi vom avea un adversar foarte bine pregătit şi sperăm să obţinem un rezultat pozitiv. Cunoaştem Dinamo, am studiat-o cu atenţie, ştim că a crescut în joc, mai ales după venirea lui Contra.

Avem în lot cinci jucători care au fost la finala Europa League (n.n. 0-3 cu Atletico Madrid). Sper ca joi să intre cu acelaşi entuziasm şi să repetăm realizările din 2012, când a fost un an excepţional pentru noi", a spus tehnicianul.

"Sunt sigur că Rivaldinho va creşte valoric în meciul de joi, având în vedere că tatăl său va fi în tribună. Nu ne considerăm favoriţi, Dinamo e o echipă deosebită", a mai afirmat Ziganda.


sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii