Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cainii rosii latra, caravana 2020 trece

[starttext]













Dacă se vroia să se facă stadion la Dinamo, se făcea până acum. Și-a făcut Olguța stadion, o să-și facă și nea' Liviu,  parcă ar mai fi loc de unul și în parcul Dinamo, lângă stadionul actual, în locul velodromului, unde nu mai are nicio obligație nimeni față de vreo societate ciudată. Mai e și șefu' salvator frate de primar de sector simpatic tușicii Gabriela, primarita de municipiu și finuță de cioban.




Timpul trece, trece și termenul pentru campionatul din 2020, o să avem stadioane prin Teleorman și prin te miri ce coclauri, dar în centrul Bucureștiului nu-i nevoie. Praf în ochii proștilor care cred că tanti Carmen (tanti Dan suna ciudat) va face cu denunțul la DNA altceva decat sa mai tragă de timp. Acolo e mai bine de construit altceva, nu stadion. Mai apare și tanti Monica la casa de bilete să mai vândă 2-3 bilete, se pozeaza în conducătoarea binevoitoare alături de 2-3 suporteri - ca să uite lumea de mesajele de încurajare pentru FCSB din meciul în care oile și-au găsit rușinea totală și eterna - și gata, dânsa a făcut ce a putut. Apare Tanti Carmen, surle și trambite că o să vadă nea' Nicu ce o să pățească el, de parcă interesează pe cineva din lumea asta ce pățeste ăla. Apare apoi nea' Nicu, panseluță nevinovată, susținut și de voce interesată de procuror - cică doamnele de dinainte sunt de vină. Era s-o uit pe tanti Elisabeta, zicea azi că ne-a făcut proiect frumos de stadion - sar'na, mulțumim! Ceartă domne', scandal mare, monstru.

Timpul trece, nu se rezolva nimic. Prostul de mine a citit pe net ca o ordonanță a creat haosul, și că tot o ordonanță ar fi putut să-l rezolve, dar miniștrii sunt ocupați să-și elibereze prietenii puscariași, nu e timp de ordonanțe. Este un circ ieftin, demn de toata scârba, cinism al inutilităților care arată vinovați cu degetul. Faptul că un astfel de act de corupție are loc în Ministerul de Interne - garantul integrității în statul român - spune totul despre prosteala suporterului dinamovist credul.

Peste câteva zile, când vine Bilbao și ne vede toată Europa, cea mai frumoasă galerie din lume ar putea să dea de pământ cu toate personajele mai sus amintite. Venim cu rolele de acasă, vedem noi unde le băgăm, dacă nu-i dovedim, măcar să-i facem de râs. Asta, sau să stăm să fluturăm iar din stegulețe și să privim visători la personaje Disney.


Articol scris de: Robert Mihai Muntean
[endtext]

Comentarii