Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamoviștii se simt nedreptățiți! Susțin că golul lui Nemec a fost valabil și că a fost fault la reușita bascilor

[starttext]










Dinamo a terminat nedecis cu Athletic Bilbao, scor 1-1, dar roș-albii au evoluat mult mai bine după golul egalizator, marcat de Rivaldinho în minutul 54.




Presiunea exercitată de către elevii lui Cosmin Contra s-a concretizat și prin înscrierea celui de-al doilea gol, reușit de Nemec, numai că de la margine s-a semnalizat ofsaid. Era minutul 64, când Hanca l-a deschis din prima, cu o pasă de aproximativ 20 de metri, pe Nemec, slovacul a plecat de la limita ofsaidului, a intrat în careu și a șutat cu stângul la colțul lung. Mingea a intrat în plasă, fără nicio reacție din partea lui Herrerin, numai că de la margine s-a indicat ofsaid.

Nemec, în momentul pasei, se afla pe linie cu un fundaș al lui Bilbao, numai că slovacul a plecat cu o fracțiune de secundă mai repede decât trebuia și i-a dat astfel ocazia asistentului să ridice fanionul.


Contra s-a declarat mulțumit de jocul băieților săi, dar a reclamat și faza golului anulat.

”Am înțeles că am avut și un gol perfect valabil și că la golul lor ar fi fost fault în atac, dar în general sunt foarte mulțumit, pentru că după pauză am văzut niște jucători care au jucat ce ar fi trebuit să joace din primul minut. Ocazii de gol, presing și să nu îi lăsăm să joace.

Eu încerc să fiu realist și știu că va fi foarte greu. Trebuie să nu ne domine emoțiile pe noul San Mames, așa cum s-a întâmplat azi, în primele 20 minute. Vom încerca să jucăm ca în repriza a doua și atunci am avea șanse”, a spus Contra, după meci.

Și Adrian Mutu, directorul general al roș-albilor, a vorbit despre acest gol anulat al lui Nemec, dar a reclamat și un fault la faza golului înscris de Bilbao.

”La golul lor, a fost fault la Filip iar la golul lui Nemec nu a fost ofsaid, din ce am înțeles, așa că ne simțim nedreptățiți (n.r. - râde)”, a mai spus Mutu.


sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii