Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Împreună putem învinge!

[starttext]





Fotografia postată de FC DINAMO BUCURESTI.




În sfârșit a venit și ziua  meciului, un meci pe care îl aștept de 5 ani,  un meci care trezește în mine o speranță uriașă că putem ieși din nou la rampă. În această zi le putem arăta tuturor cine are cea mai frumoasă si gălăgioasă galerie din lume. Poate nu avem noi vedete precum au cei de la Athletic Bilbao, noi avem o ECHIPA foarte unită, condusă de un antrenor care nu știe să piardă și care le poate da încrederea și motivația necesară jucătorilor, să se bată de la egal la egal cu orice echipă din lume. Cum spunea și Rivaldinho: "Pentru mine este important ca Dinamo să câștige meci de meci'', sau Anton:"O să vărsăm până la ultima picătură de sânge pentru a câștiga meciul cu Bilbao".




      Trebuie sa luptăm din prima secundă până ce arbitrul fluieră finalul meciului și orice s-ar întâmpla să nu renunțăm niciodata indiferent de orice s-ar întâmpla! Ar trebui sa luăm exemplul naționalei Islandei care, teoretic, după valoarea lotului nici măcar nu avea șanse sa treacă de grupe și a reușit să ajungă până în  sferturi. Un alt bun exemplu ar fi Leicester, care a câștigat campionatul Angliei in detrimentul unor echipe precum Manchester City, Manchester United, Chelsea, Arsenal, Liverpol si Tottenham.
    
Noi, dinamoviștii, nu avem nicio scuză să nu fim prezenți pe stadion. Acum avem echipă, avem antrenor, am iesit din insolvență, prețurile biletelor sunt accesibile, avem un stadion modern pe care ne putem desfășura, avem  cea mai frumoasă galerie și cel mai important echipa are nevoie de noi mai mult ca niciodata! Dacă nici acum nu suntem alături de ei, atunci când?!
     Ne vedem pe stadion!
    Împreună putem învinge!
    Doar Dinamo București te mai face să trăiești!
 PS:După meciul din seara aceasta, Laporte o sa aibe coșmaruri cu PCH!


Articol scris de: Alex Mesu

sursa photo: www.facebook.com/FCDinamoOfficial
[endtext]

Comentarii