Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ioan Andone regretă că s-a întors la Dinamo: "Una dintre cele mai mari greșeli din cariera mea! Nu mi-au adus niciun jucător, Mutu nu s-a implicat deloc"

[starttext]






Foto: Alex Nicodim



Ioan Andone a afirmat că alegerea de a veni la Dinamo în mai 2016 a fost una dintre cele mai mari greșeli din cariera sa de antrenor, având în vedere că nu a beneficiat de susținerea conducerii.





"Una dintre cele mai mari greșeli din cariera mea a fost să vin la Dinamo în perioada asta. Nu știu ce căutam aici la 57 de ani. Reconstrucție se face la 40 de ani.

Mutu nu s-a implicat deloc cât am fost eu acolo. Am avut listă de transferuri, niciun jucător nu mi s-a adus. L-am găsit pe Romera, pentru că n-am putut să-l aduc pe Săpunaru. L-am inventat pe Lazăr. L-am vrut liber pe Elhamed, l-am găsit liber pe Azer Busuladzici.

Contra n-are nicio condiție în plus față pe mine. Dar nu sunt oferte pentru cei care ar putea fi vânduți", a spus Andone la TV Dolce Sport.

Ultimul mandat al lui Ioan Andone pe banca lui Dinamo a durat din mai 2016 până în februarie 2017, când a fost înlocuit de Cosmin Contra. În cele 23 de meciuri pe care Dinamo le-a jucat sub comanda "Fălcosului" în Liga 1, "câinii" au înregistrat 9 victorii, 5 egaluri și 9 înfrângeri.


sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii