Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Rivaldo, mândru de prestația fiul său. ”Partidă decisă de un gol extraordinar!”

[starttext]












Dinamo a încheiat la egalitate primul meci cu Bilbao (1-1), de pe ”Arena Națională”, din turul trei preliminar al Europa League, grație golului magnific înscris de Rivaldinho (22), în minutul 54.




De undeva din zona fotoliilor, unul dintre cei mai fericiți spectatori a fost, fără discuție, Rivaldo. Fostul ”Balon de Aur” s-a bucurat cot la cot cu dinamoviștii, după golul marcat de băiatul său. Execuția l-a impresionat cu atât mai mult cu cât seniorul este convins că micuțul a vrut să șuteze.

”Am fost fost foarte fericit, pentru că a fost un meci foarte greu. Rivaldinho a dat un gol cu adevărat frumos. A fost greu, dar partida a fost decisă de un gol extraordinar.

E un rezultat bun, având în vedere că Dinamo a jucat cu Bilbao. Rivaldinho a vrut să șuteze, s-a văzut clar asta”, a spus fostul mare fotbalist, care s-a ferit să facă o comparție cu reușitele sale din tinerețe: ”Nu știu dacă a fost ca al tatălui lui, dar marcat un gol frumos.”

Meciul retur se va disputa joia viitoare, pe San Mames, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe digisport.ro.

Până atunci, Dinamo se va deplasa duminică la Ovidiu, pentru meciul din etapa a treia a Ligii 1 cu Viitorul. Partida se va disputa de la ora 18:00 și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1. Duelul poate fi urmărit și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro.

Impresionat de ce a găsit în România, de atmosfera frumoasă de pe ”Arena Națională”, de jocul lui Dinamo, Rivaldo le-a făcut o promisiune ”câinilor”.

”Cu siguranță, voi mai veni aici. Voi merge și la meciul de la Bilbao, înainte să mă întorc în Brazilia. Mi-a plăcut orașul, mi-a plăcut și meciul, sunt fericit că am fost la meci.

Un public foarte bun. Am jucat la Olympiacos și îmi aduce aminte de publicul de acolo”, a spus Rivaldo.



sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii