Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo - Athletic Bilbao » Dănciulescu a dezvăluit care sunt șansele ca Juan Albin să joace contra bascilor

[starttext]





Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor



Juan Albin a evoluat 85 de minute pentru Dinamo în amicalul jucat de "câini" cu Metaloglobus (2-1), dar Ionel Dănciulescu susține că fotbalistul mai are de slăbit înainte de a atinge potențialul maxim.



"Albin a jucat 85 de minute, dar mai are de lucrat din punct de vedere fizic. Nu știu dacă va juca la Botoșani, mai are de slăbit un kilogram, două, și probabil va fi în lot pentru meciul cu Bilbao.

Este un jucător extraordinar de valoros și nu vrem să-l expunem. Vrem să-l băgăm când va fi bine din punct de vedere fizic. Până atunci, putem folosi jucătorii mai tineri", a spus Dănciulescu la TV Digi Sport.

Juan Albin este cea mai importantă achiziție a lui Dinamo în această perioadă de transferuri. Mijlocașul în vârstă de 31 de ani a fost împrumutat pentru un sezon de la Veracruz.

Dinamo va juca primul meci din "dubla" cu Athletic Bilbao din turul al treilea preliminar al Europa League pe teren propriu, pe data de 27 iulie, de la 20:30.


sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii