Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Costache a explicat ratarea monumentală din meciul cu Viitorul şi a dezvăluit ce a gândit la faza golului

[starttext]










Valentin Costache a fost demon şi înger pentru Dinamo în meciul de la Ovidiu. Titularizat de Cosmin Contra, fotbalistul care va împini 19 ani miercuri, pe 2 august, a semnat ratarea campionatului, dar le-a şi adus alb-roşiilor victoria.




Fotbalistul a vorbit la finalul meciului atât despre golul reuşit, cât şi despre ratarea uluitoare.

"Portarul a alunecat, mi-am făcut prelurea prost, nu mi-am făcut-o mai în interior, m-am grăbit şi am ratat. Sincer, nu am ridicat capul din pământ, am fost concentrat numai să dau gol. Sunt tânăr şi probabil că asta a contat, că nu am experienţă. La gol, am aşteptat câţiva colegi să le dau pasă, dar am văzut că s-au repliat şi ei foarte bine şi, portarul ieşind un pic, am ştiut că se duce pe centrare şi am ales să dau pe colţul scurt. Mister ne-a spus la început că e rândul nostru să jucăm şi să-i arătăm că se poate baza oricând pe noi.

Sunt fericit că mi-am făcut treaba. Boli e un jucător foarte bun, cu foarte multă forţă. Am avut la început un duel în care mi-am dat seama că are foarte multă forţă şi trebuie să-l driblez de la distanţă, să-l driblez dinainte să vină spre mine. Îmi doresc foarte mult să ne calificăm cu Bilbao. Trebuie să fim toţi cu o atitudine foarte bună. Mie astea îmi plac, cu astfel de atmosferă (n.r. - ca pe San Mames), astea sunt cele mai frumoase meciuri", a declarat Costache.

Costache la al doilea gol în Liga 1, după cel reușit pe 14 februarie 2016, când de asemenea a adus victoria lui Dinamo, 1-0 cu Botoșani. Mircea Rednic antrena atunci în Șoseaua Ștefan cel Mare și îl numea "Ronaldo de România" pe fotbalistul promovat de la centrul de copii și juniori al "câinilor roșii".


sursa: www.digisport.ro
[endtext]


Comentarii