Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ionuț Negoiță a ajuns la capătul răbdării și amenință: "Nu mai investesc dacă e așa!"

[starttext]






FOTO: Raed Krishan




Ionuț Negoiță s-a întâlnit azi cu ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan. Au vorbit despre situația stadionului Dinamo. Patronul "câinilor" amenință cu retragerea în cazul în care stadionul nu se va moderniza.



“Clubul Dinamo este proprietatea statului. Este un privat care nu vrea să dea drept statutul să construiască un stadion. Nu am luat legătura cu domnul Badea. Mă interesează foarte mult ce se întâmplă cu stadionul Dinamo. Consider că Dinamo nu poate avea viitor fără a avea casa lui, nu neapărat proprietate, că nu este cazul, la care să plătim chirie cum plătim şi acum, la un stadion din anii '60.

Doamna ministru a fost foarte receptivă şi e foarte interesată să rezolve aceste probleme. Suporterii sunt şi ei interesaţi şi au solicitat şi ei acest lucru. S-a discutat despre ceea ce se întâmplă, despre stadiul negocierilor. Înţeleg că au tot aşteptat din partea acelei asociaţii care are drept de folosinţă o hârtie care să dea libertatea pentru a se construi stadionul. A venit o hârtie, că suntem de acord să renunţăm la drepturile noastre cât timp se construieşte stadionul.

Mai pe româneşte, construiţi voi stadionul pe terenul statului şi îl folosim noi, nişte privaţi. Nimeni nu îşi asumă lucrul ăsta. Riscăm să nu se construiască stadion la Dinamo, pentru că cineva are un drept de folosinţă foarte dubios. Se vor iniţia din nou întâlniri pentru a primi acel accept de a debloca. Bineînţeles, Compania Naţională de Investiţii nu îşi va da acceptul să finanţeze o aşa investiţie, fără a avea un obiectiv lipsit de sarcini.

Nu s-a schimbat cu aproape nimic. Cei de la minister sunt implicaţi, dar riscăm să nu avem stadion, pentru că cineva se consideră mai presus de lege. În condiţiile în care există o plângere penală de peste 30 de zile, nu s-a întâmplat nimic. Nu s-a deblocat situaţia”, a declarat Negoiţă, conform News.ro.

AU VENIT ȘI SUPORTERII

La această întâlnire au participat și câțiva dintre liderii galeriei dinamoviste. Mai mult, aceștia au rămas în discuție cu ministrul Carmen Dan chiar și după ce patronul echipei a plecat.

“Din păcate, în România nimeni nu-şi permite să construiască un stadion. Eu m-am ocupat de echipă, a trebuit să readuc clubul pe linia de plutire. Chestiunea cu stadionul ţine mai mult de suporteri, pentru că suporterii folosesc stadionul.

Singurul lucru pe care îl pot spune este că dacă nu se construieşte un stadion pe care să plătim chirie, ca acum, dar să fie al lui Dinamo, să avem condiţii decente, practic nu mai avem viitor. În ceea ce mă priveşte, eu nu mai investesc absolut nimic.

Liderii de galerii au rămas în continuare la discuţii, să stabilească întâlniri, pentru că e problema lor. Eu îmi fac treaba mea cu echipa”, a mai spus Ionuţ Negoiţă.



sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii