Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Indiciu că pleacă Filip? » Jucătorul-surpriză trecut de Contra pe lista UEFA

[starttext]





FOTO: Alex Nicodim




Dinamo a trimis zilele trecute lista UEFA pentru "dubla" cu Athletic Bilbao, din turul III al preliminariilor Europa League.






Scos din circuit de o leziune fibrilară și incert pentru următoarele două-trei săptămâni, argentinianul Maximiliano Oliva a fost trecut totuși pe lista UEFA de către tehnicianul Cosmin Contra.

În cazul în care Steliano Filip va fi cedat la Dinamo Kiev, Oliva e singura variantă viabilă a "câinilor" pentru postul de fundaș stânga.

De asemenea, pe listă se află și Juan Albin și Paul Anton, jucătorii aduși la Dinamo pe ultima sută de metri.

Programul lui Dinamo:

Miercuri, ora 17:00, conferință de presă (Național Arena)
Miercuri, ora 18:00, antrenament (Stadionul Dinamo)

Programul lui Athletic Bilbao:

Bascii vor sosi în București miercuri, la ora 13:30, urmând să se cazeze la Marrriot.

Tot miercuri, de la ora 18:30, Athletic va susține o conferință de presă la Arena Națională, iar la 19:00 va avea antrenamentul oficial pe Arena Națională.

Dinamo - Athletic Bilbao se joacă joi, de la ora 20:30, pe Arena Națională. Partida va fi  în direct la TVR 1.



sursa: www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii