Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo Bucureşti l-a pierdut pe Jakov Vrankovic. Jucătorul croat a părăsit Liga Naţională şi a semnat cu Tatabanya

[starttext]








Dinamo Bucureşti a efectuat şapte transferuri pentru sezonul 2017-2018, pentru a încerca să depăşească în premieră faza grupelor Ligii Campionilor, dar azi a pierdut definitiv şi un om important din prima echipă, pe croatul Jakov Vrankovic. După trei ani petrecuţi la gruparea din Ştefan cel Mare, timp în care şi-a adus contribuţia la două titluri, interul dreapta a decis să semneze cu o altă echipă, Tatabanya (Ungaria).





Dinamo şi Jakov Vrankovic au negociat mai bine de o lună prelungirea contractului, însă totul a fost în zadar. Cele două părţi nu au ajuns la un numitor comun din punct de vedere financiar, Tatabanya i-a satisfăcut pretenţiile croatului, astfel că trupa din Ştefan cel Mare se desparte de un om important.

Ovidiu Semen, team-manager Dinamo: "Dinamo doreşte să-i mulţumească lui Jakov Vrankovic pentru tot ceea ce a realizat în tricoul alb-roşu. Vranko a jucat de fiecare dată cu inima, a fost un războinic adevărat, iar toate trofeele cucerite în ultimii ani poartă din plin amprenta lui. Când a venit la Dinamo avea numai 21 de ani. Era tânăr şi dornic de a face performanţă. Putem spune că la noi s-a maturizat pe deplin. Îi dorim succes la noua sa echipă şi oriunde se va duce mai departe îl asigurăm că o parte din inima noastră va fi mereu cu el. Cine ştie, poate că peste ani drumurile noastre se vor întâlni din nou".
Vrankovic este al doilea handbalist din Liga Naţională care pleacă la formaţia maghiară, după Ionuţ Iancu (CSM Bucureşti), un semnal cât se poate de clar că echipele de frunte din România nu se pot bate încă financiar cu locul 3 din campionatul Ungariei. A se apropia de Veszprem şi Pick Szeged (primele două grupări din Ungaria), echipe considerate de Top 16 în Europa, nici nu se pune problema. Atât Vrankovic, cât şi Iancu au fost doi oameni importanţi ai întrecerii interne în ultima perioadă. Cei doi vor face echipă şi cu Demis Grigoraş, interul dreapta al naţionalei transferat de echipa maghiară în urmă cu un an de la Poli Timişoara.

Dinamo s-a despărţit dintr-un ”foc” de trei jucători. Jakov Vrankovic a plecat în Ungaria, Alin Şania a ajuns la Poli Timişoara, iar Cosmin Capotă s-a transferat la nou-promovata Politehnica Iaşi.


sursa: www.prosport.ro
[endtext]


Comentarii