Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Contra a dezvăluit sfaturile oferite lui Costache: "Și-a câștigat dreptul de a juca"

[starttext]







Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor



Dinamo a câștigat meciul de pe terenul Viitorului, scor 1-0, iar la final Cosmin Contra a expus planul pe care-l avea înaintea partidei.



"Trebuie să fim mai atenți, pentru că am avut două ocazii la început pe care le-am ratat. Viitorul a echilibrat apoi jocul. În repriza secundă n-am avut ocazii nici noi, nici ei. Am așteptat momentul oportun pentru a ieși pe contraatac. Sunt foarte fericit că jucătorii au dat tot ce au putut pe terenul campioanei. Azi am avut și un pic de șansă de partea noastră", a declarat Contra la Look tv.

Contra i-a oferit și câteva sfaturi lui Valentin Costache, marcatorul unicului gol de astăzi, și spune că l-a încurajat pe acesta după ratarea din 2 metri: "L-am încurajat tot timpul pe Costache. Și-a câștigat dreptul de a juca, o face foarte bine. Ne va ajuta foarte mult anul ăsta. Sper să rămână cu picioarele pe pământ și să muncească la fel de mult în fiecare zi. Să aibă în continuare foamea asta de fotbal".

"Avem 4 zile la dispoziție până la returul cu Bilbao. Avem timp să analizăm ce am făcut bine și rău în tur (n.r. scor 1-1). Sper ca jucătorii să nu intre cu trac și să nu avem emoții. Azi am odihnit mai mulți titulari pentru a avea o șansă de calificare la meciul de la Bilbao. Avem nevoie de prospețime acolo pentru a ne putea bate cu ei"
Cosmin Contra, antrenor Dinamo.



sursa:  www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii