Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Gigi Becali se implică în problemele de la Dinamo! Atac furibund la adresa lui Nicolae Badea: "Să vină DNA-ul! Comuniștii primesc cadouri de la statul român"

[starttext]











Gigi Becali a comentat problemele de la Dinamo, unde Ionuț Negoiță a anunțat că se va retrage de la echipă dacă nu se va ajunge la un consens în privința stadionului. 





Patronul FCSB e scandalizat de faptul că Nicolae Badea încearcă să preia din nou clubul de la actualul finanțator al "câinilor": 

”Mă doare sufletul că în țara mea se întâmplă asta. Păi, cum adică, ia omul echipa, o scoate din groapă, bagă milioane de euro, și apoi îi spuneți că nu are nimic. Păi, ce face Badea cu istoria și cu palmaresul? Că a dus Dinamo în ruină! A lăsat clubul cu datorii de 20 de milioane de euro.

Să-i spuneți lui Nicolae Badea că istoria este cea care face continuarea. Locul în Liga 1 a preluat istorie, tradiție, toate. Palmares înseamnă istorie. La comuniști, la Badea acolo, așa e, că păcălesc ei, comuniștii, cum vor. Să ia ei toate privilegiile.

I-au dat echipa lui Ionuț Negoiță, el a cheltuit bani, milioane, și acum vine Badea si spune ca n-a dat nimic. E adevărat, marca poate fi scoasă la licitație. Dacă nu i-a dat-o, poate să o vândă cui vor ei. Dar nu istoria si palmaresul.

Să facă DNA-ul anchetă la stadion. În 2003, printr-o hotărâre de Guvern, mie mi-a luat Adrian Năstase stadionul. Iar lui Nicolae Badea i-a dat stadionul lui Dinamo. Voi vă dați seama, comuniștii? Ia să vină DNA-ul să facă un control, să vadă cum s-a dat stadionul.

Eu am făcut un schimb de terenuri și m-au dus la pușcărie. Iar ei, comuniștii, primesc cadouri de la statul român", a spus Becali la TV Sport.ro




sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii