Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Viitorul - Dinamo 0-1 | Victorie uriașă » Costache aduce "victoria" câinilor pe final!

[starttext]











Dinamo s-a impus pe terenul campioanei Viitorul, scor 1-0, la capătul unui meci în care ambele echipe au ratat câteva ocazii incredibile.






Valentin Costache, 18 ani, a dat lovitura pe final, într-un meci în care ambii antrenori au folosit numeroase rezerve, în perspectiva meciurilor importante din cupele europene de săptămâna viitoare.

Viitorul - Dinamo 0-1 (Costache '82)

Dinamoviștii au început tare meciul. Costache a profitat de o eroare uriașă a lui Tordai, însă a trimis inexplicabil în bară din unghi, deși avea poarta goală în față.

Ofensiva oaspeților a continuat. Costache i-a pasat ideal lui Bumba, însă mijliocașul a finalizat dezamăgitor de la marginea careului.

Viitorul a ripostat în minutul 11, Penedo intervenind salvator la două șuturi bune ale dobrogenilor.

În minutul 27, Viitorul a avut o nouă ocazie uriașă de gol. Eric a executat aproape perfect o lovitură liberă, mingea s-a dus puțin pe lângă poartă, fază la care Penedo s-a izbit violent de bara porții.

Dinamo a avut o nouă ocazie mare în minutul 36, prin Bumba. Acesta a șutat periculos de la marginea careului, însă mingea a fost salvată miraculos de Tordai.

Țucudean a continuat seria ocaziilor uriașe cu puțin timp înainte de pauză. Atacantul Viitorului a trimis dezastruos din doar câțiva metri, deși niciun jucător al lui Dinamo nu se afla în jurul lui.

Viitorul a început mai bine repriza secundă. Busuladzici a greșit o minge în careu, Vînă a rămas față în față cu Penedo, însă goalkeeper-ul panamez a respins incredebil în corner.

Costache a dat lovitura cu zece minute înainte de final. Lansat ideal de Bumba, Costache a avansat și a finalizat curajos pe lângă Buzbuchi.

După trei etape, Dinamo a acumulat șase puncte, în timp ce campioana en-titre a ajuns deja la cea de-a doua înfrângere din acest sezon.

FC Viitorul: Tordai – Dumitraș, M. Constantin, Mladen, Boli, Hodorogea - D. Lopez, D. Dumitrescu, Vînă, Eric - Țucudean
Rezerve: Buzbuchi – S. Rădoi, Fl. Coman, Ov. Herea, A. Ciobanu, V. Ghiță, T. Băluță
Antrenor: Gheorghe Hagi

Dinamo: Penedo – Dudea, Nedelcearu, Maric, Filip – Busuladzic, Anton – Costache, Albin, Bumba – Rivaldinho
Rezerve: Brănescu – Katsikas, Hanca, Nemec, Mahlangu, Nascimento, Romera
Antrenor: Cosmin Contra

Arbitru: Ovidiu Hațegan (Arad) / Asistent 1: Valentin Avram (București) / Asistent 2: Sebastian Gheorghe (Suceava) / Rezervă: Iulian Dima (București) / Observator LPF: Viorel Anghelinei (Galați) / Observator CCA: Marian Salomir (Cluj-Napoca).


sursa: www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii