Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Jucătorii lui Bilbao nu o cunosc pe Dinamo, dar o laudă: "Nu știm încă ce fotbal joacă! Dar ne dăm seamă că e echipă serioasă"


[starttext]








Eneko Boveda, fundașul celor de la Bilbao, a vorbit pentru presa din Spania despre situația de la echipă și despre meciul cu Dinamo, din turul III al preliminariilor Europa League.



"Știam că pauza va fi una scurtă și că nu avem mult timp pentru a pune totul la punct. Dar nu vrem să avem scuze. Nu este prima dată când jucăm astfel de meciuri. Suntem favoriți și clar vrem să trecem de aceste meciuri. Avem presiunea de a fi favoriți, dar credem că suntem pregătți.

Având în vedere campionatul în care joacă și fotbaliștii care sunt acolo, unii dintre ei jucând și în Spania, Dinamo este o echipă serioasă. Nu știm încă ce fel de fotbal joacă, dar o vom analiza împreună cu antrenorii. Totuși, ne putem imagina că e o echipa cu un nivel bun", a spus Boveda, potrivit Mundo Deportivo.

Dinamo - Athletic Bilbao se joacă joi, 27 iulie, de la ora 20:30


sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii