Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Bratu anunță revoluția la Dinamo! Nume surpriză propuse pentru echipă: "Abia acum e New Dinamo"

[starttext]








Florin Bratu a anunțat că e gata să mizeze pe tineri, crezând că abia acum se poate considera faptul că proiectul "New Dinamo" a prins contur. Fotbaliști ca Mihai Neicuțescu, Denis Ciobotariu și Andrei Tîrcoveanu vor avea șanse de a prinde echipa.



"A fost o perioadă dificilă, s-a lucrat foarte mult pe partea fizică, dar jucătorii au răspuns bine. Ei erau obișnuiți să plece la munte sau în străinătate, dar eu am preferat să rămânem la Săftica.

O parte din ei sunt tineri, cu excepția lui Axente, pe care mă voi baza și sper ca el să înscrie cât mai multe goluri. Sorescu, Ciobotariu, surprize plăcute. Târcoveanu vine cu un plus de tehnică, dar mă aștept la o reacție și mai bună, iar Dima a revenit de la Sespi, unde a fost împrumutat.

Pe toți îi voi vedea în amicalele ce vor urma. Și Moldoveanu este un atacant de viitor, a demonstrat că poate fi o soluție, dar și Neicuțescu. Avem 10 jucători sub 21 de ani, deci acum putem vorbi despre New Dinamo, iar echipa asta se va bate până la final pentru obiectivele pe care le va avea.

Cred că Dinamo poate lua un trofeu, dar nu va fi ușor. Este mult de muncă, dar cu posibilitățile de acum, înțelegerea jucătorilor, putem face o figură frumoasă în campionatul următor", spus Bratu la TV Digi Sport.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii