Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cine sunt surprizele "câinilor" pentru noul sezon

[starttext]




FOTO: Cristi Preda


Giorgos Katsikas a semnat prelungirea, se așteaptă rezolvarea actelor cu Mircea Axente, iar Gabi Torje a solicitat să se mai antreneze cu roș-albii. În plus, Constantin Dima a fost făcut cadou de cei de la Sepsi dinamoviștilor.




Dinamo a încheiat un sezon negru, băieții sunt în vacanță, chiar și antrenorul Florin Bratu se relaxează, iar pe 14 iunie este prevăzută reunirea echipei.

Un stagiu de pregătire la Săftica, după care, la începutul lunii iulie, "câinii" vor pleca într-un cantonament cu amicale în Polonia, lângă Gdansk. Roș-albii au rezolvat prelungirea actelor cu singurul fotbalist de la Mondiale, panamezul Jaime Penedo, și-au continuat prin a mai convinge un titular s-o facă.

Giorgos Katsikas
Fundașul grec care va împlini 28 de ani chiar în ziua reunirii lotului și-a dat acordul de a extinde înțelegerea cu roș-albii încă un sezon, el va câștiga 9.000 de euro pe lună, plus bonusuri de performanță mărite față de sezonul precedent.

Mircea Axente
Atacantul de 31 de ani este dorit de Florin Bratu, care consideră că-l poate revitaliza pe fotbalistul care a dat în 2018 doar 3 goluri în 14 meciuri la Botoșani. Axente e liber de contract, a mai jucat în Ștefan cel Mare, este nașul lui Sergiu și Andreea Hanca, ar urma să fie oficializat zilele acestea la Dinamo, ieri rămânând de pus la punct câteva mici detalii contractuale.

Gabriel Torje
N-a mai evoluat în ultimele 8 meciuri oficiale ale "câinilor", n-a fost nici măcar rezervă, dar fotbalistul de 28 de ani a solicitat să se mai pregătească timp de două săptămâni sub comanda lui Florin Bratu. De la 1 iulie revine în proprietatea celor de la Akhmat Groznâi și până atunci vrea să fie în formă. Dinamo nu dorește să-i prelungească șederea, dar îi permite jucătorului să se mai antreneze cu echipa.

Constantin Dima
Puștiul de 18 ani a fost câștigat gratis de către dinamoviști. Eugen Neagoe a renunțat la el, iar stoperul va reveni în Ștefan cel Mare. Apărătorul a mai lucrat sub comanda lui Florin Bratu la juniorii "câinilor".

4 goluri
în 16 meciuri a reușit Axente în ediția 2012/2013 în tricoul "câinilor"

3 goluri
în 30 de partide a marcat Katsikas pentru dinamoviști

50 de minute
a bifat în medie Dima pentru Sepsi în 18 partide 

FOTO: Cristi Preda
sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii