Ultima Postare

Anunț Special: Surpriză de proporții pentru suporterii lui Dinamo

  sursa foto: GSP.ro Meciul dintre Dinamo și Petrolul va fi desfășurat cu accesul publicului. Tinerii cu vârste de până la 14  ani vor putea asista la confruntare de pe „Arcul de Triumf”, care este programată să aibă loc luni, 1  aprilie, începând cu ora 20:30. LPF a confirmat anunțul făcut inițial joi în cadrul interviului acordat de Andrei Nicolescu. Această decizie vine în lumina sancțiunii de 4 etape impuse „câinilor” în urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad. „Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult  însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe. În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a precizat Justin Ștefan, pentru Fanatik . Fanii lui Dinamo București sunt excluși de pe arena pentru următoarele patru etape ale p

Post Top Ad






Bratu dă din casă! De ce a plecat Palici de la Dinamo: "După ce mi-a spus, m-am dus și le-am comunicat șefilor"

[starttext]








Florin Bratu a explicat de ce a plecat Antun Palici de la Dinamo și anunță că săptămâna viitoare așteaptă noi jucători.

"Încă de la primul antrenament din acest sezon, el a venit și mi-a spus că nu mai poate da totul pentru Dinamo, că nu se mai simte pregătit, că are probleme familiale, vrea mai aproape de casă, că e cel mai vechi jucător al lui Dinamo, că nu simte sută la sută să se antreneze și să dea totul pentru club.

Am comunicat asta conducerii și iată că în 2 săptămâni de atunci s-a luat decizia ca acest contract să se rezilieze. E complicat să lucrezi cu jucători care nu își doresc. L-am văzut și la antrenamente, nu mai avea preocupare mare. E complicat să lucrezi cu astfel de jucători care nu sunt fericiți.

Mă bucur că s-a întâmplat acum și nu mi-a spus după 2-3 meciuri din campionat că el nu mai este fericit la Dinamo și el nu mai simte nimic pentru acest club", a spus Florin Bratu la TV Digi Sport.

...despre transferuri: "Sper ca săptămânile viitoare să se rezolve cu cei doi jucători pe care îi doresc. Nu știu dacă până duminică se pot rezolva cele câteva transferuri pe care le dorim, dar spe ca săptămâna viitoare să se rezolve că avem nevoie de jucători la Dinamo pentru a ne întări".

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii