Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Un fotbalist cu 2 titluri la Dinamo visează o revenire în "haită": "Mă întorc la Dinamo și la 40 sau 50 de ani! Să trăiască și cei de acum ce am trăit eu"

[starttext]





În afară de Dinamo, Cristi Pulhac a mai jucat în carieră pentru: Poiana Câmpina, Sportul, Hercules, Qabala, Zawisza Bydgoszcz, Petrolul și Academica Clinceni / FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Fundașul stânga Cristi Pulhac, 33 de ani, liber de contract după despărțirea de Clinceni, spune că s-ar întoarce oricând la Dinamo și că în noul sezon se va vedea adevărata valoare a actualei "haite".




- Cristi, ai luat o decizie în legătură cu cariera?
- Nu știu ce să zic. Să lăsăm timpul să mai treacă puțin și vedem!

- Te gândești la retragere?
- Nu, cu toate că fotbalul actual din România parcă te împinge de la spate să te retragi. Mă rog, e mai mult de vorbit aici.

- Dinamo e o variantă pentru tine?
- La Dinamo m-aș întoarce oricând! Și acum, și la 40 de ani, și la 50 de ani. E o întrebare care nu-și are rostul. La Dinamo am crescut și am trăit momente foarte frumoase. Eu sper să trăiască și băieții care sunt acum la echipă ce am trăit eu, dar cred că va mai trece mult timp până se va întâmpla asta.

"Pentru Bratu a fost bine!"
- Cum ți se pare sezonul recent încheiat de "câini"?
- Ce să zic? E greu când n-ai jucători și nici stabilitate. Antrenorii s-au schimbat o dată la o lună și jumătate. Totuși, a fost benefic play-out-ul pentru Florin Bratu. A avut aceste meciuri în care și-a cunoscut jucătorii și a avut timp să pregătească noul sezon.

- Ce trebuie să facă Dinamo pentru a nu repeta rușinea de sezonul trecut?
- Cel mai important este să aibă o situație managerială mult mai bună. Au avut și un buget destul de mare, dar asta n-a rezolvat nimic. Trebuie stabilitate și liniște. Când au avut cel mai mare buget au câștigat Cupa Ligii, dar s-a desființat competiția până la urmă.

"Banca e subțire!"
- Ce zici de transferurile de până acum ale "câinilor"?
- Depinde spre ce obiectiv se îndreaptă. Probabil vor mai aduce jucători. E clar că e nevoie de mai multe transferuri, sunt mulți jucători tineri, care au jucat în play-out, dar acolo n-a fost presiune.

- De cine îți place cel mai mult din actualul lot?
- De Dan Nistor! E motorul echipei și e cam singurul fotbalist în care Dinamo chiar își poate pune baza. Din păcate, nu-mi dau seama cine îl poate înlocui. Pe parcursul sezonului intervin accidentări și banca de rezerve e foarte subțire. Bine, așa a fost mereu în ultimii 3-4 ani.

"Toată lumea așteaptă startul sezonului. Vrem cu toții să vedem cu adevărat care este valoarea lui Dinamo"

"Când jucam eu la Dinamo erau multe echipe care se băteau la titlu. Se transferau mulți jucători de valoare, pe bani mulți. De câțiva ani, fotbalul intern e în regres și nu văd să ne oprim din cădere, din păcate" Cristi Pulhac

2 goluri
în 166 de meciuri a marcat Pulhac pentru Dinamo, all-time

3 meciuri
a jucat Pulhac pentru echipa națională

2 titluri,
2 Cupe și 2 Supercupe ale României a câștigat Pulhac în tricoul "câinilor roșii"

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii