Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Campioana la handbal şi-a mai adus un jucător la linia de 9 metri. Dinamo l-a luat pe croatul Ante Kuduz

[starttext]



Campioana la handbal şi-a mai adus un jucător la linia de 9 metri. Dinamo l-a luat pe croatul Ante Kuduz



Lotul echipei de handbal Dinamo pentru noul sezon competiţional prinde contur. Campioana a anunţat luni încă un transfer la linia de 9 metri. ”Din această vară, Dinamo va miza la linia de 9 metri pe un jucător croat cu fizic impresionant: Ante Kuduz (2,03 metri înălţime / 105 kilograme). Kuduz evoluează pe postul de inter stânga, dar este şi un apărător foarte bun (central şi intermediar stânga).


Ante Kuduz a jucat în ultimul sezon în Elveţia, la Pfadi Winterthur, unde a marcat 110 goluri în 35 de meciuri disputate în patru competiţii (inclusiv Cupa EHF). Înainte de Pfadi, Ante Kuduz a mai jucat la Dijon Bourgoigne (Franţa / sezon 2016-2017) şi la RK Varazdin (Croaţia / 2015-2016)”, a fost anunţul postat pe siteul CS Dinamo.

Dinamo a transferat deja şapte jucători: tunisienii Missoaoui (portar), Alouini (centru), Bannour (inter dreapta), bosniacul Zulfic (extremă dreapta), croatul Ante Kuduz (inter stânga), internaţionalii români Nicuşor Negru (extremă stânga) şi Andras Szasz (pivot). Pentru a putea face faţă pe toate fronturile, campioana ar mai trebui să-şi aducă unu-doi jucători la linia de 9 metri (cel puţin un inter dreapta).

sursa: www.prosport.ro
[endtext]

Comentarii