Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






FOTO | Un jucător din lotul lui Bratu s-a accidentat și a plecat să se refacă în străinătate » Prima reacție a fotbalistului 😢

[starttext]












Dinamo nu a plecat încă în stagiul de pregătire din Polonia, dar tehnicianul Florin Bratu se confruntă deja cu primele probleme de lot. Tânărul fundaș central Marco Ehmann (17 ani) s-a accidentat la spate și a plecat în Germania pentru a se trata la o clinică privată.





Accidentarea omului în care Bratu își spune mari speranțe nu e una gravă, acesta urmând să revină la antrenamentele echipei la finalul săptămânii.

Contactat de GSP.ro, fundașul a vorbit despre stadiul accidentării sale și planurile pe care le are la Dinamo în noul sezon.

"M-am accidentat la spate după un antrenament. Am plecat în Germania la doctorul meu, unde am început un program de recuperare. Nu e ceva grav. În mod normal, mă întorc la București sâmbătă și voi reveni la antrenamentele echipei duminică.

Dinamo e o nouă experiență pentru mine și sunt fericit să fac parte din această echipă pentru că antrenorul și toată lumea derulează o treabă foarte bună aici.

Am 17 ani și aștept să primesc documentele necesare de la UEFA în august, pe 3, când împlinesc 18 ani. Pentru mine, e foarte important să acumulez experiență în această perioadă. Sunt tânăr și am destul timp să joc, dar e foarte important să am un antrenor care crede în tine și în calitățile tale", a spus Ehmann pentru GSP.ro.



Marco Ehmann a semnat cu Dinamo încă din martie, dar nu a putut debuta pentru echipa din "Ștefan cel Mare" din cauza faptului că UEFA îi eliberase încă certificatul internațional de transfer. Acesta s-a antrenat însă alături de restul lotului, bifând în acest timp apariții în naționala U18 a României.

Ehmann, care are dublă cetățenie, română și germană, a jucat timp de 2 ani la echipa U17 a Borussiei Dortmund, unde a fost chiar căpitan. A ajuns apoi la juniorii lui Karlsruhe, unde a evoluat până în această primăvară.

Dinamoviștii se pregătesc zilele acestea la Săftica, formația antrenată de Florin Bratu urmând să plece pe 1 iulie în cantonament în Polonia, unde va sta până pe 12 iulie.

sursa FOTO: Facebook Sport- und Rehabilitationsmedizin Ulm
sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii