Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Halep şi Nadal, modelele lui Florin Bratu: "Exemple de urmat pentru Dinamo"

[starttext]




Bratu

Florin Bratu nu concepe ca Dinamo să rateze play-off-ul Ligii 1 şi sezonul viitor, după ce "câinii" au încheiat doar pe locul 7 ultimul campionat. Antrenorul dinamoviştilor îi va oferi jucătorilor săi ca exemple pe liderii mondiali din tenis, Simona Halep şi Rafael Nadal.




"Obiectivul meu şi al jucătorilor în noul sezon este de a ne califica în primă fază în play-off. Ştim că nu va fi uşor, ne aşteaptă un drum anevoios, dar am încredere în jucători, în munca noastră. Cu valoarea şi calitatea acestor jucători vom putea duce la bun sfârşit acest obiectiv. Bugetul pentru noul sezon este sensibil diminuat, însă eu sunt un antrenor ambiţios, un antrenor care transmite o energie pozitivă jucătorilor astfel încât să ne intereseze mai puţin această latură. Iar cei care suntem aici vom face front comun pentru a avea rezultate bune la Dinamo. Cel mai bun exemplu este în tenis unde Rafael Nadal, care nu e un talent extraordinar, a reuşit prin muncă să câştige foarte multe trofee. La fel şi a noastră Simona Halep, care şi ea e o luptătoare incredibilă. Iar pentru noi ei trebuie să fie exemple de urmat", a declarat "principalul" lui Dinamo.


Bratu a dezvăluit că nu mai aşteaptă multe întăriri înaintea debutului noului sezon. "A fost o vacanţă destul de scurtă pentru noi pentru că am avut mai multe meciuri în sezonul trecut decât echipele din play-off. Dar ne prinde bine pentru că am reuşit un play-out foarte bun. Am avut timp să ne punem cap la cap ideile şi să aducem câţiva jucători. Mircea Axente şi Deian Sorescu sunt doi jucători pe care mi i-am dorit mult şi în care am foarte mare încredere. În săptămânile următoare vom face şi alte transferuri. Cred că lotul este acum creionat în proporţie de 85%. Mai aşteptăm zilele următoare. Noi avem nevoie pe anumite poziţii de nişte jucători cu care am discutat şi sper ca transferurile lor să se realizeze. Avem nevoie de jucători care vor să se afirme, care au foame de rezultate. Dacă vom reuşi eu spun că putem pune probleme", a mai spus Florin Bratu.

Antrenorul dinamoviştilor e încântat că Jaime Penedo şi Giorgios Katsikas şi-au prelungit contractele cu gruparea din Ştefan cel Mare. "Înseamnă enorm faptul că Penedo a prelungit contractul. Mi l-am dorit şi am insistat pentru el. Chiar dacă a fost un moment în care discuţiile căzuseră, dar până la urmă am ajuns unde ne doream toţi. La fel şi Katsikas şi-a prelungit contractul", a mai afirmat antrenorul numit la prima echipă la debutul play-out-ului sezonului trecut, dominat categoric de "câini".

Lotul lui Dinamo s-a reunit la baza sportivă de la Săftica, iar la prima şedinţă de pregătire au fost prezenţi 22 de jucători. "Câinii" vor efectua un stagiu de pregătire centralizată în Polonia, la Gniewino, în perioada 1-12 iulie.

În cadrul cantonamentului, echipa lui Florin Bratu va disputa patru meciuri amicale cu echipe poloneze: 2 iulie - Olimpia Elblag (liga a treia, locul 6), 5 iulie - Arka Gdynia (locul 12), 8 iulie - Zaglebie Lubin ( locul 7) şi 11 iulie - Jagiellonia Bialystok (locul 2). Orele de disputare ale partidelor urmează a fi stabilite ulterior.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii