Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Proiectul "Dinamovişti pentru Dinamo" nu face niciun pas în spate. "Noi nu vrem să sponsorizăm echipa"

[starttext]




trofeu artisti


În fotbalul românesc, nu doar echipele apar mai multe cu acelaşi nume. Şi suporterii se scindează şi pun la cale societăţi prin care susţin că vor să ajute cluburile pe care le iubesc. Cel mai important exemplu este cel de la Dinamo, acolo unde "Peluza Cătălin Hîldan" se luptă cu "Dinamovişti pentru Dinamo". Disputa a ajuns şi în justiţie, acolo unde cea de-a doua a reuşit să anuleze, pe 9 mai, rezervarea celor de la PCH, obţinută în mod ciudat pe acelaşi nume: "Dinamovişti pentru Dinamo".




Azi, la Digi Sport Matinal, Răzvan Oprea a susţinut că "noi nu vrem să sponsorizăm echipa, noi vrem să o preluăm".


"Cei de la PCH au încercat într-un fel să preia controlul, e adevărat. Asociaţia noastră vrea pachetul majoritar de la Dinamo, nu o mică parte din el. Nu vrea să stea acolo, într-un colţ, undeva. Iar prin forma pe care o propunem, ONG, sponsorizările pot fi făcute mult mai uşor. Cei care au vrut să ne blocheze ştiu că există societăţi financiare care aşteaptă momentul să vină alături de noi, iar proiectul este atât de convingător încât la propunerea de cumpărare va fi greu să se răspundă cu nu", a explicat actorul Răzvan Oprea, cel care recent a câştigat titlul mondial cu Naţionala de Fotbal a Artiştilor.

ONG-ul iniţiat de Oprea propune atragerea a cât mai multor suporteri dinamovişti care să ajungă să deţină clubul după modelul de la Bayern Munchen. Fără să se implice direct în conducerea clubului, ci să numească un management care să facă acest lucru.

"Din partea noastră încă există deschidere. Putem să găsim o cale de colaborare cu oricine, deci şi cu PCH. Noi nu vrem să avem doar o primă echipă puternică, ci şi o Academie de Juniori. Prima dată când i-am contactat pe cei de la PCH, în ianuarie, au spus că nu-i interesează, că este o prostie. Apoi au început atacurile, dar noi tot am căutat să găsim o variantă de colaborare. Însă din PCH fac parte 6, 7 membri, nu aveam cum să intrăm acolo... Noi nu vrem să ajutăm clubul cu bani câtă vreme are un patron. D-aia e patron, să investească şi să ia dividende", a încheiat Oprea, al cărui proiect este susţinut necondiţionat de Cornel Dinu, una dintre legendele lui Dinamo.

Recent, clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare a anunţat cooptarea unui reprezentant al PCH în Consiliul de Administraţie al clubului.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii