Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Dinamoviștii au planuri îndrăznețe în sezonul viitor » Obiectivul declarat al "câinilor": "Trebuie, istoria ne obligă!"

[starttext]





FOTO: Cristi Preda



Președintele dinamovist Alexandru David a vorbit astăzi despre planurile pe care le are gruparea din Ștefan cel Mare în ediția 2018/2019, în care "câinii" trebuie să spele rușinea ultimului play-out.





"Dacă mă întrebați pe mine, eu sunt mereu pregătit. Începe un nou sezon și sperăm să fie unul cât mai reușit. Știți că ne-am reunit pe 14 iunie, acum echipa e la Săftica, după care vine stagiul din Polonia, din 1-12 iulie. Acolo vor fi patru amicale tari, dintre care unul cu vicecampioana Jagiellonia", a spus oficialul dinamoviștilor.

David a vorbit și despre transferurile efectuate de roș-albi, ajungând la a fixa obiectivul pentru viitorul sezon: "Au venit Mircea Axente și Deian Sorescu, sunt doi jucători pe care ne bazăm și care ne vor ajuta cu siguranță. Axente a mai jucat la noi, știe cum stă treaba, este un fotbalist experimentat, un profesionist care va contribui în folosul echipei. Deian este un tânăr de viitor, de perspectivă, un mijlocaș talentat.

Ce-și va propune Dinamo în viitorul sezon? Clar, obiectivul nostru nu ar trebui să fie simpla clasare în play-off. Clasarea obligatorie în primele trei locuri și participarea în Europa League. Trebuie, istoria ne obligă!".

Susținere pentru proiectul fanilor
Clubul a susținut programul DDB, iar președintele a comentat: "Fără nicio urmă de îndoială, fanii noștri sunt speciali. Tocmai prin această pasiune dusă la extrem și efortul lor de a ajuta clubul. Ei nu au vacanțe, nu au concedii, continuă să lucreze la acest proiect revoluționar. Lumea sună la club, dar noi îi redirecționăm către Asociația Peluza Cătălin Hîldan.

Este proiectul lor, nu al clubului. Noi îi susținem, am văzut că au lansat campania aceasta de promovare a programului DDB. A fost acea lansare grandioasă din București, de la Operă, apoi au fost la Iași, iar duminică vor fi la Cluj Napoca, la Casa de Cultură a Studenților. Apoi, la Londra. Este o mișcare deosebită în România. Nu va fi ușor, dar văd că suporterii sunt uniți. Sunt convins că vor reuși pentru că sunt foarte ambițioși și pot realiza lucruri frumoase pentru viitorul lui Dinamo. Modelele urmate sunt cele ale cluburilor europene, inclusiv Barcelona. Programul este în corelație cu Supporters Direct, care s-a implicat în programe similare și la Schalke, și la Manchester United".

"Am înțeles că sunt două pachete: acționar DDB și Elite DDB, de la 48 la 1.948 de euro. Există o platformă online, programddb.ro, unde toți cei care vor să devină acționari găsesc toți pașii. Platforma este una transparentă financiar, orice are card poate vedea câți bani s-au strâns"
Alexandru David, președinte.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii