Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Se întoarce Bumba la Dinamo?

[starttext]




Se întoarce Bumba la Dinamo? “Mi-a spus că vrea altceva”


Se întoarce Bumba la Dinamo? Fostul internaţional Under 21 mu mai doreşte să prelungească contractul cu Concordia Chiajna, deşi oficialii ilfovenilor i-au făcut o ofertă destul de tentantă pentru nivelul Ligii 1.



Claudiu Bumba a fost unul dintre cei mai buni atacanţi ai ilfovenilor din sezonul trecut chiar dacă pe finalul acestuia, fostul internaţional Under 21 a intrat în colimatorul lui Ionuţ Badea după ce nu a dorit să se mai prezinte la meciul cu Dinamo. Motivul? Jucătorul a cerut acordul conducerii, pe care nu l-a primit, pentru a merge la nunta surorii sale. Astfel că, văzându-se refuzat, Bumba a decis să se ducă cu orice risc la evenimentul respectiv, iar Ionuţ Badea a cerut la vremea respectivă ca elevul său să fie sancţionat.

Se întoarce Bumba la Dinamo? “Mi-a spus că vrea altceva”
Însă după ce s-au salvat de la retrogradre, aproximativ 10 jucători din lotul Concordiei au ajuns la finalul contractului cu gruparea ilfovenilor.

 Cristi Tănase a vorbit despre situaţia fostului internaţional U 21. “Este adevărat! Bumba se află la finalul contractului, iar noi i-am făcut o propunere de prelungire. Însă el ne-a spus că vrea altceva şi nu mai doreşte să continue la noi. Aşta este viaţa. Nu este nici o problemă. Fiecare este liber să meargă unde consideră că este mult mai bine pentru el şi pentru familia lui”, a spus Tănase.


FANATIK.RO a aflat că Bumba ar fi interesat să revină chiar şi la Dinamo dacă oficialii acestei echipe îi vor face în zilele următoare o ofertă tentantă. Fostul internaţional U 21 a mai jucat în Ştefan cel Mare în prima parte a anului 2017, dar după doar şase luni a plecat la Concordia Chiajna.Principalul motiv pentru care Bumba a cerut rezilierea contractului cu echipa lui Ionuţ Negoiţă este numărul mic de minute jucate până atunci. Atacantul a strâns doar 200 de minute în cele 7 etape scurse din actualul sezon, iar Cosmin Contra nu i-a garantat postul de titular. Însă pe fir este şi Astra Giurgiu, acolo unde fotbalistul este dorit de Marius Măldărăşanu şi Dani Coman. Între timp şefii giurgivenilor au parafat transferul lui Lullaku.

sursa: www.fanatik.ro
[endtext]

Comentarii