Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Patrick Petre, negocieri avansate cu o echipă din Spania » Un alt român i-ar putea fi coleg

[starttext]







Patrick Petre, 21 de ani, ar putea prinde un transfer incredibil, în Spania, la Cordoba.




Potrivit surselor GSP.RO, mijlocașul de bandă dinamovist este în discuții avansate cu clubul la care a mai jucat și Florin Andone, care a retrogradat la finalul sezonului în liga a 2-a din Spania. Dacă se perfectează mutarea, Dinamo va primi o sumă și va păstra procente dintr-un viitor transfer. Patrick Petre a bifat 27 de meciuri la Sepsi, marcând un gol.

400.000 €
este cota lui Patrick Petre, potrivit transfermarkt

În plus, discuții avansate sunt și cu Claudiu Bumba, 24 de ani. Mijlocașul ar putea semna și el zilele viitoare cu Cordoba, din postura de jucător liber de contract, după ce îi va expira înțelegerea cu Chiajna.

650.000 €
este cota lui Claudiu Bumba, potrivit transfermarkt

Bumba a jucat în acest sezon 23 de meciuri la Chiajna, marcând 7 goluri.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii