Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Transferul lui Torje în Grecia, blocat de Akhmat Groznîi! Ce vor rușii!

[starttext]










Internaționalul român nu poate pleca din Rusia fără ca viitorul club să plătească o sumă de bani. Transferul lui Torje în Grecia, blocat de Akhmat Groznîi.
Clubul cecen a terminat pe locul 9 în prima ligă din Rusia și nu se gândește să îl lase pe mijlocaș liber de contract.



Perioada de la Dinamo i-a făcut mai mult rău
În iarnă, Gabi Torje a renunțat la bani pentru a veni sub formă de împrumut la Dinamo. Fotbalistul spera ca la echipa sa de suflet din Liga 1 să își revitalizeze cariera, după o perioadă grea petrecută în Turcia, la Karabukspor. Doar că socoteala lui Torje nu a coincis cu cea a dinamoviștilor. După ce formația din Ștefan cel Mare a ratat calificarea în play-off, mijlocașul de 28 de ani a fost trecut pe linie moartă. Nici relația cu Florin Bratu nu a fost una grozavă, astfel că Torje a ajuns să stea mai mult în afara lotului.

Transferul lui Torje în Grecia, blocat de Akhmat Groznîi! Rușii vor să scoată 1,2 milioane de euro!
Cu toate că nu a jucat la Dinamo, Gabi Torje a atras atenția unui club important din Grecia. Conform informațiilor, grecii au făcut o ofertă concretă pentru fotbalist, dorind însă ca acesta să vină liber de contract. Numai că rușii de la Akhmat Groznîi nu vor să îl lase pe Torje să plece gratis.

Astfel, cecenii solicită pentru transferul lui Torje 400.000 de euro. Ei vor să obțină în total 1,2 milioane de euro de pe urma plecării românului, în condițiile în care ar scăpa și de salariul pe care acesta l-ar avea în ultimul an de contract, 800.000 de euro. Dacă Torje nu va veni cu o ofertă pe gustul rușilor, el va fi trimis, cel mai probabil, la echipa secundă a clubului până la expirarea acordului cu Akhmat, în vara lui 2019.

800 de mii de euro e salariul pe care Torje îl are în ultimul an de contract cu Akhmat Groznîi

sursa: www.fanatik.ro
[endtext]

Comentarii