Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cristi Borcea, viitorul patron al lui Dinamo? ”E diabolic! E dinamovist bolnav!”

[starttext]




Cristi Borcea, viitorul patron al lui Dinamo? ”E diabolic! E dinamovist bolnav!”


Dezvăluiri spectaculoase ale unui nume important al echipei din Ștefan cel Mare. Cristi Borcea, viitorul patron al lui Dinamo? Un fost internațional îi face pe fanii alb-roșilor să viseze.

continuă seria poveștilor spumoase ale lui Dan Alexa.



China, fantastică pentru bani, dezastru pentru carieră
Dan Alexa vorbește despre plecarea sa în China, într-un moment în care, la 24 de ani, era pe val în fotbalul românesc. Susține că a ales să renunțe la cariera din Europa pentru bani, dar și pentru că acționarii lui Dinamo au pus presiune pe el.

‘’Profesional, plecarea mea în China a fost o mare greșeală! Aveam 24 de ani, eram la echipa națională, regret că am plecat prea repede! M-am dus pentru bani! Era o afacere bună și pentru Dinamo, am fost cumva forțat de cei din conducere să accept. I-am simțit că era bine și pentru ei, dar a fost alegerea mea! Am revenit după un an și jumătate, deși mai aveam trei ani de contract. Am plecat cu scandal pentru că nu au vrut chinezii să mă lase… Am fost așteptat la aeroport de galeria lui Dinamo, am fost un fotbalist iubit în Ștefan cel Mare’’, spune Alexa.

Cum a ratat dinamovistul transferul la Spartak Moscova! ‘’Șefii au cerut prea mult’’
A plecat în China, dar a avut o ofertă extraordinară din Rusia. Spartak Moscova trimitea o sumă importantă la București, dar șefii alb-roșilor s-au lăcomit.


‘’Am avut ofertă clară, cu banii pe masă, după dubla cu Spartak Moscova! Antrenor la ei era Nevio Scala și m-a vrut foarte mult. Conducătorii au zis că vor dar lovitura, iar Dinamo a cerut un preț uriaș! Regret că nu am plecat la Spartak, pentru că era o echipă de top în Rusia. Juca an de an în cupele europene, probabil aș fi avut și mai multe prezențe la echipa națională a României. Apoi, înainte să plec în China, Gică Popescu mi-a zis să aștept puțin că merg la Hannover. Lallas, căpitanul echipei, se retrăgea și eu eram în cărți, Popescu mi-a spus să nu mă grăbesc. Aveam încredere mare în el, dar oferta din China a fost prea bună financiar’’, susține fostul mijlocaș dinamovist.

Borcea, noul patron al lui Dinamo? ‘’E diabolic!’’
Deși s-a numărat printre cei care au blocat mutarea lui Alexa la Spartak Moscova, Cristi Borcea are respectul actualului tehnician. Acesta vorbește despre pasiunea uriașă pe care o are Borcea pentru Dinamo și este convins că acesta ar fi soluția perfectă pentru gruparea din ‘’Groapă’’, mai ales că Negoiță nu are de gând să investescă prea mult în perioada următoare.

‘’Borcea știe cel mai bine ce a trăit în acești ani. El a intrat în pușcărie din cauza fotbalului și numai el poate spune dacă se va întoarce în fenomen. El este un dinamovist bolnav și a fost, în opinia mea, unul dintre cei mai mari conducători de club pe care i-a avut fotbalul românesc! Era diabolic în multe momente! Uneori greșea pentru că gândea precum un fan, era genul de președinte-suporter! Dacă s-ar întoarce la Dinamo, cu siguranță clubul ar avea de câștigat’’, declară cel poreclit ‘’Chirurgul’’.

sursa: www.fanatik.ro
[endtext]

Comentarii