Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Lecţia lui Dolha pentru patronul care considera că banii înseamnă totul. Episodul neştiut petrecut în biroul lui Cristi Borcea: "A ridicat tonul, l-am ridicat şi eu!"

[starttext]






EXCLUSIV | "Mâine să vii la mine să-ţi dau ce ţi-am promis". Lecţia lui Dolha pentru patronul care considera că banii înseamnă totul. Episodul neştiut petrecut în biroul lui Cristi Borcea: "A ridicat tonul, l-am ridicat şi eu!"



La nouă ani de la momentul în care ridica vocea în biroul lui Cristi Borcea pentru a-l convinge pe fostul patron din Ştefan cel Mare că nu are nevoie de o primă specială pentru un meci în care a jucat cu ruptură, Emilian Dolha (39 de ani) a povestit episodul în direct la ProSport Live.



Pe finalul sezonului 2008/2009, Dinamo se afla în luptă directă cu Unirea Urziceni pentru titlul care avea să fie cucerit de Dan Petrescu, iar "câinii" câştigau, în Ştefan cel Mare, un meci crucial cu CFR, scor 1-0, şi reveneau pe prima poziţie. Dănciulescu era eroul, cu un gol marcat în minutul 44, dar partida va rămâne pentru totdeauna în memoria lui Ema Dolha.

Şi pentru că a fost nevoit să joace cu ruptură, dar şi pentru dialogul avut cu Cristi Borcea în cel mai înalt birou din Ştefan cel Mare. Atunci, vocea autoritară a portarului s-a făcut auzită, iar patronul pentru care banii însemnau aproape totul a primit şi o altfel de abordare: "Ţin minte că am jucat cu ruptură la un meci cu CFR. Eram la Săftica şi Borcea a venit la mine să mă întrebe cum mă simt. I-am spus că la limită, deşi simţeam că mă rup. Meciul a fost pe 2 aprilie 2009, 1-0 cu CFR, dacă nu mă înşel. Am făcut ruptură. La Săftica mi-a zis 'uite, ai din partea mea o primă specială'. După meci, ajung acasă cu gheaţă la picior, sună telefonul. Era Cristi Borcea. Mi-a zis 'mâine să vii la mine să-ţi dau ce ţi-am promis'. I-am zis 'mie nu-mi trebuie nimic, mie daţi-mi doar prima promisă jucătorilor, atât'. A ridicat tonul, l-am ridicat şi eu puţin şi a rămas ca mine", şi-a adus aminte Dolha

sursa: www.prosport.ro
[endtext]

Comentarii