Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Patrick Petre evită să semneze cu FC Botoșani

[starttext]



Imagini pentru Patrick Petre dinamo




Patrick Petre evită să semneze cu FC Botoșani pentru că moldovenii vor să-i bage în contract o clauză care rupe înțelegerea la prima abatere a mijlocașului.



Dinamo vrea să scape de Patrick Petre, 21 de ani. Cu toate că mijlocașul de bandă nu s-a impus în împrumutul de la Sepsi Sfântu Gheorghe, există în continuare interes pentru fiul lui Florentin.

Cordoba, din liga a doua spaniolă, și FC Botoșani sunt echipele care și-au manifestat disponibilitatea de a-l lua pe Patrick. Sursele Gazetei susțin că Petre a preferat oferta moldovenilor, superioară din punct de vedere financiar. Negocierile s-au împotmolit însă în momentul în care botoșănenii au cerut ca în contract să fie stipulată o clauză prin care se dezic de Patrick la prima abatere pe care acesta o are.

Cu toate că este considerat unul dintre tinerii de talent, viața extrasportivă a lui Petre junior i-a speriat pe cei de la Dinamo. Conducerea "câinilor" chiar i-a transmis impresarului lui Patrick faptul că jucătorul poate pleca în schimbul unor procente dintr-un viitor transfer, fără vreo sumă de bani.

1 gol
și 3 assist-uri în 25 de meciuri a reușit Petre pentru Sepsi în Liga 1, în sezonul 2017/2018

3 goluri
în 44 de meciuri a marcat Petre în Liga 1, all-time

sursa: www.gsp.ro
[endtext]


Comentarii