Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Torje, pe lista CFR-ului! "Cheia" e la Edi Iordănescu. Îşi poate lua adio de la datoria de sute de mii de euro pe care o avea de încasat de la Karabukspor

[starttext]




EXCLUSIV | Torje, pe lista CFR-ului! "Cheia" e la Edi Iordănescu. Îşi poate lua adio de la datoria de sute de mii de euro pe care o avea de încasat de la Karabukspor


Gabi Torje e împrumutat de Akhmat Groznîi la Dinamo, echipă ce a încheiat play-out-ul Ligii 1 Betano pe primul loc, până la data de 30 iunie. Deşi, acordul cu ruşii datează până în vara viitoare, el îşi va rezilia acum înţelegerea şi ar putea îmbrăca tricoul campioanei CFR.



Gabi Torje, 28 de ani, a ajuns în iarnă la Dinamo de la Karabukspor, acolo unde fusese împrumutat de către cei de la Akhmat. Clubul turc a fost zguduit de un scandal financiar şi datoriile către jucători au ajuns la ordinul milioanelor de euro. Conform surselor ProSport, mijlocaşul avea de încasat 750.000 de euro, iar pentru a primi actul prin care era liber să poată părăsi trupa "ienicerilor" şi a juca la Dinamo, a renunţat la 300.000 de euro. Cert e că diferenţa nu a încasat-o nici până acum şi cum Karabukspor a retrogradat şi se îndreaptă spre faliment, posibilitatea de a recupera banii e tot mai mică.

În "Ştefan cel Mare" însă, deşi a avut un debut excelent în Liga 1 Betano, reuşind să şi marcheze, a fost trecut pe linie moartă de către antrenorul Florin Bratu, în trecut ei jucând împreună şi fiind chiar colegi de cameră. Motivaţia a fost viaţa extrasportivă dezordonată a lui "Torjinho".

Acum, mijlocaşul se antrenează alături de ceilalţi jucători ai roş-albilor, dar de la data de 30 iunie, când îi expiră împrumutul, va pleca din "haită". Totuşi, nu va reveni la Akhmat Groznîi, alături de care are contract până în vara viitoare, ci s-a ajuns la o convenţie. Pentru circa 350.000 de euro, ei sunt dispuşi să renunţe la el, iar sursele ProSport susţin că CFR a intrat deja pe firul negocierilor. Şefii ardelenilor ar fi de acord să-l legitimeze şi Edi Iordănescu trebuie să dea un răspuns ferm în curând.

Dacă nu se va ajunge la un acord cu echipa campioană, Torje ar putea lua din nou calea Turciei, tot la o echipă de pluton din prima ligă.

sursa: www.prosport.ro
[endtext]

Comentarii