Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






"Doar Dinamo București" e peste hotare! Mișcarea de ultimă oră pregătită de suporterii PCH

[starttext]








Proiectul socios "Doar Dinamo București" depășește granițele țării și în perioada următoare va ajunge la Londra.



Sursele GSP susțin că fanii PCH vor merge în mai multe județe din țară, dar și din străinătate pentru a face cunoscut proiectul ce se vrea a fi unul revoluționar. Asta după ce și-au prezentat noul proiect la Opera Națională din București.

"Pe 17 iunie lansăm acest proiect la Iași. Vor fi prezenți foarte mulți suporteri din zonă. În perioada următoare vom merge în Cluj și Londra. De ce Londra? Pentru că Londra e primul oraș din Diaspora din punct de vedere al aprecierilor pe contul oficial de Facebook al PCH. Tot programul e bazat pe studii, nu e făcut așa de capul nostru. Cei mai mulți dinamoviști sunt în Londra.

Din cele 110.000 de like-uri de pe contul de Facebook al Peluzei «Cătălin Hîldan», 30.000 vin din București, apoi primul oraș din Diaspora este Londra cu 5 mii și ceva de aprecieri. Poate că mulți s-ar fi așteptat ca în Spania sau în Italia să fie mai mulți dinamoviști pentru că numărul românilor e mare, însă adevărul e că cei mai mulți «câini» sunt în Londra", a declarat o sursă din anturajul PCH.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii