Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Revista LPF: echipa play-out-ului ediției 2017-2018

[starttext]









Revista LPF a stabilit echipa ideală a play-out-ului ediției 2017-2018 a Ligii 1 Betano.





PORTAR
Jaime Penedo (Dinamo / 36 de ani / 11 jocuri în play-out) - Un profesionist, un exemplu pentru tinerii din lotul roş-albilor. Singurul reprezentant al Ligii 1 Betano la CM 2018 a avut de fiecare dată intervenţii decisive, contribuind astfel la rezultatele excelente bifate de bucureşteni în play-out.


APĂRĂTORI
Albert Dalmau (Sepsi / 26 de ani / 12 jocuri) - Crescut de FC Barcelona şi trecut prin curtea celor de la Valencia, spaniolul a fost un punct fix în echipa cu care Eugen Neagoe a izbutit salvarea de la retrogradare. A reuşit două pase decisive în play-out.
Andrei Miron (FC Botoşani / 24 de ani / 11 jocuri) - A fost liderul celei mai bune defensive din play-out, FC Botoşani încasând doar nouă goluri în cele 14 jocuri din această fază a competiţiei. A devenit o certitudine în Liga 1 Betano.
Ousmane Viera (Sepsi / 31 de ani / 11 jocuri) - Un fundaş puternic, imbatabil în duelurile fizice. Căpitanul covăsnenilor le-a dat încredere colegilor, atitudinea sa din teren motivându-i pe aceştia în momentele dificile.
Vlad Olteanu (Dinamo / 22 de ani / 12 jocuri) - Florin Bratu a crezut în el, iar tânărul fundaş l-a răsplătit cu evoluţii sigure, devenind om de bază în tricoul bucureştenilor. Merită urmărită cu atenţie evoluţia sa.


MIJLOCAȘI
Mihai Roman I (FC Botoşani / 33 de ani / 11 jocuri) - Cu 11 goluri şi cinci pase decisive, a fost cel mai bun jucător al moldovenilor în acest sezon. Dintre reuşite, trei goluri şi trei assisturi au fost izbutite în play-out.
Dan Nistor (Dinamo / 30 de ani / 14 jocuri, FOTO) - Cu cinci pase decisive, capitanul dinamoviştilor a fost cel mai bun pasator din play-out. Este pilonul de bază în jurul căruia Bratu a început reconstrucţia echipei.
Istvan Fulop (Sepsi / 28 de ani / 12 jocuri) - A fost principalul om de gol al covăsnenilor. Şi-a trecut în cont nouă reuşite în acest sezon, șapte dintre acestea fiind izbutite în play-out, fază a competiţiei în care a bifat o premieră, devenind primul jucător cu gol înscris în patru etape consecutive!
Diogo Salomao (Dinamo / 29 de ani / 11 jocuri) - Un jucător cu o tehnică deosebită, capabil oricând să facă diferenţa pe teren. Cifre formidabile în play-out: cinci goluri şi patru pase decisive.


ATACANȚI
Mario Rondon (Gaz Metan / 32 de ani / 13 jocuri) - Cel mai bun jucător din play-out: șapte goluri şi trei pase decisive! Sibienii s-au dovedit a fi foarte inspiraţi în pauza de iarnă când au decis transferul atacantului venezuelean.
Daniel Popa (Dinamo / 22 de ani / 12 jocuri) - Revenit în iarnă la Dinamo, după o prima parte de campionat cu evoluţii sub aşteptări, a surprins pe mulţi microbişti cu prestaţiile bune din play-out. A înscris de șase ori şi a oferit două pase decisive în 12 jocuri.


ANTRENOR
Florin Bratu (Dinamo / 38 de ani) - Tânărul antrenor dinamovist a schimbat total jocul bucureştenilor. A stabilit recordul de puncte strânse de o echipă în play-out, 34 de puncte. În plus, a dat tot mai mult credit tinerilor, fapt apreciat de către fanii roş-albilor.

sursa: lpf.ro
[endtext]

Comentarii