Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ionel Dănciulescu: ''Penedo n-a avut mare vină la primirea golurilor''

[starttext]



Record negativ pentru dinamovistul Penedo: cele mai multe goluri primite în faza grupelor

Naționala statului Panama a participat în premieră la un Campionat Mondial. Printre jucătorii care au evoluat pentru Panama s-a aflat și portarul lui Dinamo, Jaime Penedo, care a stabilit un record negativ la turneul din Rusia: a primit 11 goluri.




Reprezentativa din America Centrală a făcut parte din Grupa G, alături de Belgia, Anglia și Tunisia. A jucat în primul meci împotriva belgienilor și a fost învinsă cu 3-0. A urmat partida cu Anglia, în care deși a reușit să marcheze un gol, a primit 6. În ultimul meci al grupei, Panama a fost învinsă de Tunisia cu scorul de 2-1 și a terminat pe ultimul loc.

Dinamovistul Jaime Penedo a stabilit un record negativ în faza grupelor
La Campionatul Mondial 2018, portarul dinamovist Jaime Penedo a stabilit un record negativ: a primit cele mai multe goluri în faza grupelor, în total 11. După primele 2 partide din Grupa G, directorul general al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, a vorbit despre evoluțiile lui Penedo. Oficialul dinamovist nu a părut nemulțumit de prestația goalkeeperului. „Penedo n-a avut mare vină la primirea golurilor, cele trei de la Belgia și cele 6 de la Anglia. Să nu uităm că în meciul cu Belgia a mai scos alte goluri ca și făcute”, a spus Dănciulescu.

sursa: www.fanatik.ro
[endtext]

Comentarii