Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Portiță pentru Ionuț Negoiță? Omul dorit cu insistență tocmai și-a dat DEMISIA

[starttext]




Cornel Șfaițer



Cornel Șfaițer (52 de ani), omul de care se leagă ultimii 20 de ani de istorie ai clubului din Botoșani, a luat decizia de a părăsi clubul moldovean.




Fostul președinte de onoare al celor de la Botoșani a făcut astăzi public anunțul despărțirii. Decizia fusese luată cu o săptămână în urmă, motivele fiind discrepanțele dintre strategia gândită de el și modul în care oamenii din club văd viitorul formației care a terminat sezonul trecut pe locul 2 în play-out-ul Ligii 1.

"N-am mai fost pe aceeași lungime de undă în ultimul an. Au fost niște păreri opuse între mine și restul oamenilor din conducere. Am decis să fac un pas în spate din fotbalul botoșănean. Momentan mă voi concentra pe afacerile personale", a declarat Șfaițer pentru GSP.ro.

PORTIȚĂ PENTRU NEGOIȚĂ?
Ionuț Negoiță l-a dorit pe Șfaițer la Dinamo la sfârșitul lui 2017. Tratativele au fost îngreunate atunci de poziția ocupată de fostul președinte botoșănean. Discuțiile între cei doi s-au făcut atunci fără perdea.

"Am discutat cu domnul Negoiță, a rămas să mai discutăm, orice e posibil. O să mai avem discuții! Am vorbit, dar vom vedea. La Dinamo e nevoie de o strategie bine pusă la punct, una sănătoasă, cu mult echilibru și răbdare", confirma Șfaițer discuțiile în octombrie 2017.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii