Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo s-a despărțit de Patrick Petre » Mijlocașul ajunge la un alt club din Liga 1

[starttext]




FOTO: RAED KRISHAN



Renegat de clubul-mamă Dinamo, Patrick Petre (21 de ani) și-a găsit în cele din urmă echipă. Va continua în Liga 1, urmând să ajungă la Poli Iași sub formă de împrumut.



Fotbalistul de 21 de ani va ajunge în cursul zilei de duminică la Cheile Grădiștei, acolo unde Poli Iași efectuează primul cantonament al verii.

Cel care a insistat pentru venirea lui Patrick la Iași a fost tehnicianul Flavius Stoican, care l-a dorit cu ardoare pe acesta și în urmă cu un an. Atunci, lui Petre i se cumpăraseră deja bilete de avion cu destinația Iași, dar zvonurile din lumea fotbalului spun că acesta a fost direcționat de Giovanni Becali spre Sepsi Sfântu Gheorghe.

Fiul lui Florentin Petre va avea stipulată în contract și la Iași o clauză care rupe înțelegerea la prima abatere a mijlocașului, cunoscut pentru escapadele extrasportive avute în trecut. Aceeași clauză ar fi fost pregătită și de FC Botoșani, dar Patrick a ales în cele din urmă împrumutul la Poli Iași.

Pe lângă FC Botoșani, Patrick Petre a mai fost dorit în această vară și de Cordoba, echipă din a doua ligă spaniolă.

1 gol
și 3 assist-uri în 25 de meciuri a reușit Petre pentru Sepsi în Liga 1, în sezonul 2017/2018

3 goluri
în 44 de meciuri a marcat Petre în Liga 1, all-time

FOTO: RAED KRISHAN
sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii