Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Pasiunea a lui Ionel Dănciulescu! ”Mie asta-mi place și voi face și de acum încolo”

[starttext]




danciulescu dinamo

Ionel Dănciulescu (41 de ani), directorul general de la Dinamo, are o pasiune inedită, neștiută de mulți oameni. Oficialul roș-albilor este fan înrăit al muzicii hip-hop și a apărut în videoclipuri ale artiştilor underground, cum ar fi Nimeni Altu' sau rapper-ul Samurai aka Bogdan Morărescu.




”Danciu e fratele meu. Vine mereu la concertele noastre iar eu mă bucur de fiecare dată când vine. Eu m-am cunoscut cu el la o lansare în București. După, mi-am făcut curaj și l-am sunat, i-am propus să apară într-un videoclip de-al meu și a fost foarte receptiv”, a spus Bogdan Morărescu, pentru Digi Sport.


Despre pasiunea sa mai puțin cunoscută a acceptat să povestească și Dănciulescu. ”Din punctul meu de vedere, sunt niște oameni extraordinari, deștepți, chiar dacă multă lume are o altă părere. Nu mă interesează părerea altora. Mie, asta îmi place să fac și voi face și de acum încolo. Decât să cheltuiesc anumite sume de bani pe la mare și în alte locuri, prefer o seară alături de ei”, ne-a spus și Dănciulescu.

”Este adevărat că am ajutat când am putut și la videoclipuri, chiar am apărut în ele. Dacă am putut să ajut, am făcut-o cu drag. Alții colecționează timbre, unii sparg bani în cluburi, eu am această pasiune pentru hip hop de 20 de ani. Am început cu BUG Mafia, cu La Familia, cu Paraziții, dar și Cedry2k, Sișu, Bibanu MiXXL, Samurai și Alex&Kepa sunt nume de referință în istoria hip-hop-ului românesc. Mulți își fac o impresie greșită despre cei care interpretează hip-hop, dar toți sunt băieți inteligenți”, a mai spus Dănciulescu.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii