Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Liderul lui Dinamo, mesaj categoric pentru conducere: "Altfel nu se poate face performanță"

[starttext]



FOTO: Raed Krishan


Căpitanul lui Dinamo, Dan Nistor, 30 de ani, are un mesaj pentru conducere și cere întăriri în această vară. În plus, le transmite colegilor să-și tempereze ”curajul estival”.





- Dan, cu ce planuri pleacă Dinamo la drum în noul sezon?
- Să nu mai repetăm greșelile din ediția precedentă! Chiar dacă acum va fi de două ori mai greu.

- De ce?
- Echipa are foarte mulți tineri în echipă. Până acum, au sosit doar Axente și Sorescu, sperăm să mai vină câțiva fotbaliști care să întărească Dinamo.

- De câți ar mai fi nevoie?
- Ne-am mai trebui 4-5 oameni experimentați. Nu poți face performanță numai cu copii!

- Obiectivul?
- Să ne calificăm în play-off, apoi vom vedea.

"Mi-e dor de publicul nostru minunat din Derby-urile cu Steaua. Mi-e dor de Național Arena, de meciurile cu miză de acolo"Dan Nistor

"AM JUCAT CA-N CURTEA ȘCOLII"
- Ai colegi care se gândesc la podium, la titlu.
- Hai să nu... E curaj estival. Să nu ne aruncăm foarte tare. Am zis: va fi de două ori mai greu, au dispărut jucătorii cu experiență...

- Cum apreciezi declarațiile de genul "Dinamo a avut meciuri simple în play-out, de aceea a bătut tot"?

- Gura bate... orice. Păi, în toamnă, în sezonul regulat, Dinamo s-a încurcat cu echipele considerate mici. Trebuie să demonstrăm, să le dăm o palmă celor care afirmă că am avut meciuri ușoare.

- Un calcul simplu susține că ați avut acasă în play-out doar 3.400 de spectatori la cele 7 meciuri!
- Mda, sună urât. E ca și cum am jucat în curtea școlii. Poate și din cauza infrastructurii, că stadionul e foarte vechi. E clar că fanii n-au digerat play-out-ul. Dar sperăm să le oferim noi, jucătorii, mai multă calitate, apoi să se facă și-o casă nouă.

"TOT NEGOIȚĂ E ȘEFUL"
- Te-ai bucurat de faptul că CFR Cluj a câștigat campionatul?
- Eu am zis că, din partea mea, cea mai bună echipă să câștige. Că s-a nimerit CFR-ul, cu atât mai bine, mai ales că am jucat acolo! Le-am urat succes când am plecat, le-am transmis felicitări când au luat campionatul.

- Ți-a parvenit vreo medalie de campion?
- Am vorbit cu domnul Marian Copilu și mi-a zis că am o medalie și-un tricou de campion, au rămas la dânsul, eu îi mulțumesc pentru gest.

- Cum vezi lupta la titlu în Liga 1, în ediția viitoare?
- De două ori mai grea decât în ultima. S-a întețit. Favorite sunt Steaua și CFR. Dinamo? Să nu ne gândim la cai verzi pe pereți, s-o luăm meci cu meci.

"Îmi doresc mult să câștige Argentina Mondialul. Ca să se vadă clar că Messi e cel mai bun fotbalist al lumii!"Dan Nistor
"BONUS"
- V-ați întâlnit și cu noul patron, cel puțin din acte? Te întreb de George Drăghia...
- Sincer, ce știu eu e că domnul Negoiță e șeful nostru. Doar pe dânsul îl știu. La echipă n-a venit niciunul dintre cei doi, dânșii știu mai bine cum stau lucrurile. Poate că vor veni sau va veni cineva să ne spună câteva vorbe.

1
gol și 7 assist-uri are NIstor pentru Dinamo în sezonul trecut, în 19 meciuri

2 selecții
are căpitanul roș-albilor pentru prima reprezentativă

"I-am zis lui Penedo să nu vină cu sacul plin acasă de la Mondiale, mai ales că joacă împotriva Belgiei și a Angliei. El spera ca măcar un punct să scoată Panama în Rusia, adică în meciul cu Tunisia" Dan Nistor

FOTO: Raed Krishan
 sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii