Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Se vinde Dinamo? “Încă există interes din partea şeicilor!”

[starttext]


Adrian Thiess, omul care se ocupă de vânzarea clubului Dinamo Bucureşti.


Adrian Thiess, omul de afaceri care se ocupă de vânzarea clubului FC Dinamo Bucureşti, a oferit noi informaţii în legătură cu posibilitatea ca formaţia din “Ştefan cel Mare” să ajungă pe mâinile unor investitori din străinătate.


Omul care intermediază tranzacţia de vânzare a clubului FC Dinamo Bucureşti dintre Ionuţ Negoiţă şi un grup de investitori din Emirate crede că şansele ca afacerea să se realizeze sunt mari, chiar dacă patronul de la RIN i-a cedat echipa lui George Drăghia, cel care figurează ca fiind noul acţionar majoritar din “Ştefan cel Mare”.

Se vinde Dinamo? Adrian Thiess a oferit noi informaţii
“Nu vreau să comentez despre faptul că Ionuţ Negoiţă nu mai apare în acte ca acţionar, ci George Drăghia. Există discuţia cu şeicii, există interes în continuare. Din respect pentru cerinţele impuse de către vânzător nu vreau să spun mai multe. Varianta mea e aceeaşi de la început, cea din Emirate.

În momentul de faţă domnul Negoiţă decide ce vrea să facă. Decizia e exclusiv a domniei sale, dar repet: dacă până acum am avut o dezbatere publică mai activă, acum nu mai vreau să comentez mai mult. Nu vreau să supăr pe nimeni din conducerea lui Dinamo. Atât”, a spus Thiess pentru Prosport.

sursa: www.fanatik.ro
[endtext]

Comentarii