Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Takayuki Seto a refuzat-o pe Dinamo. Motivul pentru care japonezul nu a mers în Ştefan cel Mare

[starttext]




seto dinamo



Contractul lui Takayuki Seto cu Astra Giurgiu s-a încheiat, iar japonezul nu va continua în Liga 1. Asta deşi ofertele nu au lispit. Dinamo a insistat pentru transferul său, dar mijlocaşul de 32 de ani nu a fost convins de proiectul "câinilor" şi aşteaptă o propunere din străinătate.


Formaţia din Ştefan cel Mare a fost interesată de fostul campion al României şi vara trecută. Florin Bratu îl dorea pe Seto pentru plusul de experienţă pe care l-ar fi adus printre alb-roşii, într-o echipă foarte tânără.


"Eu am terminat contractul cu Astra. Am avut oferte din Liga 1, dar prefer să plec afară şi am refuzat. Am avut oferte de la Astra şi de la Dinamo şi mai sunt discuţii, interese din partea altor echipe, dar nu vreau. Sunt echipe din play-off şi din play-out. Oferta lui Dinamo nu m-a atras. Voiam să schimb ţara", a explicat Seto pentru Pro Sport.

Niponul are şansa de a se întoarce în ţara natală, dar are oferte şi din zona Golfului sau din Europa. O decizie finală va lua în perioada următoare.

"Interes e din Asia, din zona Golfului, din Europa. Sunt două echipe din prima ligă a Japoniei care m-au contactat, dar nu s-a concretizat nimic încă", a precizat Seto.

Takayuki Seto a evoluat din 2007 la Astra Giurgiu, cu o scurtă întrerupere, în sezonul 2015/16, când s-a transferat în Turcia, la Osmanlispor. Alături de giurgiuveni, japonezul a câştigat un titlu, o Cupă a României şi o Supercupă a României şi a devenit jucătorul străin cu cele mai multe meciuri în Liga 1.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii