Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Obiectivul lui Jaime Penedo la Dinamo: „Avem încredere că ne vom lupta la titlu”

[starttext]



Obiectivul lui Jaime Penedo la Dinamo: „Avem încredere că ne vom lupta la titlu”



Jaime Penedo și-a prelungit pentru încă un sezon înțelegerea cu Dinamo București, după negocieri care au durat mai multe zile.


Portarul panamez a anunțat ambiția sa în legătură cu noul sezon la Dinamo. Penedo susține că alb-roșii au ca obiectiv primul loc în Liga 1: „Obiectivul nostru trebuie să fie lupta la titlu. Avem încredere în acest țel și trebuie să îl urmăm și să facem lucrurile să funcționeze. E clar că s-a văzut o schimbare în bine cu Bratu. Cel mai mult a revitalizat ofensiva, iar asta e vital pentru o formație cu obiective mărețe” , a spus Jaime Penedo, într-un interviu pentru gsp.ro.

De ce a rămas Jaime Penedo la Dinamo
Va fi al treilea sezon pentru Jaime Penedo la Dinamo, care se simte foarte bine în București. El susține că un impact important pentru semnarea prelungirii înțelegerii cu „câinii roșii” l-a avut familia sa: „Ai mei au fost foarte importanți în decizia luată, chiar am postat o poză pe Instagram cu Angie, soția mea, care e alături de mine. Acea imagine spune mai mult decât o mie de cuvinte, am făcut poza chiar atunci când am semnat. Angie și copiii sunt motorul vieții mele și se simt bine aici”, a explicat Penedo pentru sursa citată.



Jaime Penedo are emoții înaintea Mondialului
Portarul lui Dinamo este singurul fotbalist convocat la Mondial. El spune că are mari emoții înaintea competiției: „Trăiesc multe sentimente amestecate. Bucurie, dar mă gândesc și la ce va fi, este cea mai importantă competiție și vom avea rivale puternice. Ce ne rămâne de făcut este să ne bucurăm de moment.” Întrebat dacă ar fi un miracol dacă ar trece de grupe, Penedo a răspuns: „Cred că ar fi titlul folosit în multe publicații. Dar meciurile trebuie jucate mai întâi”. Cu privire la favoritele și la surprizele de la Mondialul din Rusia, Penedo a avut curajul să glumească: „Ca favorite văd naționalele Spaniei, Germaniei și Braziliei. Surpriza sper să fim noi”. Panama urmează să joace în Grupa G la Mondialul din Rusia, cu Anglia, Belgia și Tunisia.

sursa: www.fanatik.ro
[endtext]

Comentarii