Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo spera ca, după retrogradare, ACS Poli să intre în faliment și să-i ia gratis pe Haruț, Bîrnoi și Artean de la timișoreni


[starttext]




Imagini pentru bratu gsp




”Câinii” au șanse mici să-l ia gratis pe Andrei Artean, jucător al lui ACS Poli Timișoara aflat sub contract. Președintele Radu Birlică s-a înțeles cu investitorii clubului să continue împreună și să forțeze promovarea.





Dinamo spera ca, după retrogradare, ACS Poli să intre în faliment și să-i ia gratis pe Haruț, Bîrnoi și Artean de la timișoreni. Pe ultimul l-a și contactat, deși e sub contract, după cum a dezvăluit președintele bănțenilor, Radu Birlică. Dar șansele de a-l aduce în Ștefan cel Mare fără să scoată bani din buzunar sunt tot mai mici.

Birlică s-a întâlnit la mijlocul săptămânii cu oamenii de afaceri locali care au susținut și până acum echipa și au decis să continue colaborarea: "Este un pas important, au fost câteva persoane din mediul de afaceri care ne-au ajutat de-a lungul timpului. Mai e o întâlnire peste două săptămâni. În principiu ne-am înțeles să mergem mai departe. Va fi o nouă ședință, peste două sptămâni, ca să definitivăm. Trebuie să alcătuim un buget de promovare care să cuprindă datoriile către jucători și litigiile care vor mai veni. Am previzionat, dar mai trebuie să aprofundăm un pic, mai sunt calcule de făcut. Sprijinul ar acoperi bugetul, inclusiv datoria către jucători", pentru pressalert.ro.

Bănățenii au datorii cifrate la 350.000 de euro, plus o rată de 50.000 de euro ce trebuie chitată lunar către ANAF.

200.000 €,
cel puțin, vrea Timișoara în schimbul lui Artean. Pe Haruț și Bârnoi cere câte 300.000 de euro

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii