Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ionel Dănciulescu i-a luat apărarea lui Penedo după ce acesta a luat 9 goluri în două meciuri la Mondial

[starttext]



penedo panama


Anglia - Panama 6-1.  Jaime Penedo (36 de ani), singurul reprezentant al Ligii 1 la actuala Cupă Mondială din Rusia, n-a avut prea mare noroc cu naționala statului Panama. Goalkeeper-ul lui Dinamo a încasat deja nouă goluri, după primele două partide din Grupa G, trei de la Belgia și șase de la Anglia și va mai urma un meci, teoretic mai ușor, cu Tunisia. Evoluția panamezului nu i-a pus însă pe gânduri pe oficialii roș-albilor.





Ionel Dănciulescu (41 de ani), directorul general al lui Dinamo, i-a luat apărarea lui Penedo, dar speră ca acesta să nu mai încaseze multe goluri și în ultimul meci din faza grupelor. ”Penedo n-a avut mare vină la primirea golurilor, cele trei de la Belgia, și cele 6 de la Anglia. Să nu uităm că în meciul cu Belgia a mai scos alte goluri ca și făcute.


Ar trebui ca și coechipierii să-l ajute mai mult, pentru că mai are un meci și sper să nu mai încaseze iar două-trei goluri”, a spus, râzând, Dănciulescu, prezent în studioul emisiunii ”Fotbal European”, de la Digi Sport.


Oficialul ”câinilor” a spus chiar că Penedo a fost, până acum, cel mai bun jucător al reprezentativei sale. ”În aceste două meciuri, Penedo a avut evoluiții bune. Este singurl jucător din naționala Panama despre care putem spune că și-a făcut datoria. Pentru că restul colegilor sunt limitați. Nu am văzut o națională mai slabă la acest Mondial. Poate la bătaie cu Correa de Sud”, a mai spus Dănciulescu.

Despre golurile încasate la acest turneu final din Rusia a vorbit, oarecum spășit, însuși Penedo. "În cele din urmă a fost pozitiv faptul că echipa a avut în multe momente mingea și chiar a înscris un gol, dar... am încasat 6. Sunt echipe care au foarte mare valoare și dacă le oferi astfel de oportunități pot obține oricând rezultate ca acesta.

Situația este complicată acum, fanii din Panama au fost foarte pozitivi că lucrurile ar putea ieși diferit, dar trebuie să fim realiști, pentru astfel de adversari trebuie să corectăm multe lucruri în jocul nostru", a spus Penedo, la finalul partidei, care a încasat trei goluri și de la Belgia, în primul meci la CM, după o primă repriză de senzație.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii