Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Primul interviu cu noul transfer al lui Dinamo

[starttext]






Mircea Axente, 31 de ani, a fost prezentat ieri oficial la Dinamo, după ce Gazeta a anunțat transferul cu o săptămână în urmă.




Axente amintește de Supercupa câștigată la ASA în fața FCSB-ului și dezvăluie motivele reîntoarcerii sale la Dinamo Atacantul născut la Tulcea povestește cum a ajuns din nou la Dinamo, după ce a mai jucat în sezonul 2012/2013, și anunță că așteaptă ca finul său, Sergiu Hanca, să-i dea multe pase de gol.

- Mircea, gata, ai semnat cu Dinamo!
- Da, oficial m-am întors. Mă bucur foarte mult că am revenit la Dinamo.

- Cum vezi această întoarcere?
- Ca pe o nouă oportunitate pentru mine de a câștiga trofee și de a juca un fotbal de calitate alături de echipă, încurajați fiind de cea frumoasă galerie din țară.

- Cât ți-a luat să te decizi dacă semnezi cu "câinii"?
- Hotărârea am luat-o repede. Am vorbit cu Florin Bratu și cu cei din conducere. M-am simțit dorit și asta a contat foarte mult.

"MĂ SIMT BINE ÎN 4-3-3"
- Cum ți se pare echipa în acest moment?
- Lotul este unul foarte bun, format din jucători cu experiență și tineri cu foarte multe calități, care pot crește mult.

- O să fii titular?
- Asta nu am de unde să știu. Antrenorul trebuie să decidă în funcție de cum mă mișc la antrenamente și în meciurile amicale din această vară.

- Cum ți se pare competiția cu tinerii Popa și Moldoveanu?
- În această jumătate de an, Popa și-a demonstrat calitățile de vârf. Moldoveanu poate să fie oricând o soluție în atacul nostru. Are atuul că este și foarte tânăr, e în avantajul lui.

- Dinamo joacă în sistemul 4-3-3, cum ți se pare acest modul?
- Mă simt foarte bine în acest sistem, l-am mai jucat și la alte echipe. Poți pune presiune constant pe echipa adversă și, în plus, îmi oferă libertate de mișcare și șanse mai multe de a da gol.

"SPER SĂ SCHIMB PĂREREA CONTESTATARILOR"
- Care e cea mai frumoasă amintire a ta împotriva rivalei tradiționale, FCSB?
- Supercupa câștigată cu ASA Târgu Mureș prin golul marcat de mine, în 2015. Dinamovist fiind, m-am bucurat de două ori mai mult. Sper ca în noul sezon să fiu din nou victorios în fața Stelei!

- O să fii coleg și cu finul tău, Sergiu Hanca.
- Am mai jucat alături de Sergiu la Târgu Mureș. Încă de atunci știam ce calități are, intuiam că va fi unul dintre cei mai buni pasatori din România. Știu că la Dinamo l-a egalat pe Cătălin Munteanu la numărul de pase. Mă bucur că vom fi colegi din nou, faptul că ne înțelegem foarte bine în afara terenului va conta și în meciuri, așa că îl aștept să-mi dea multe pase de gol.

- Încă nu ai îmbrăcat tricoul lui Dinamo, dar "Asociația Dinamoviști pentru Dinamo" a contestat deja pe facebook revenirea ta în Ștefan cel Mare.
- Nu văd de ce să fiu contestat, dar le respect alegerea. Eu am venit cu sufletul aici și vreau să dau tot ce am mai bun pentru Dinamo. Sper să le schimb părerea celor care mă contestă.

4
goluri în 14 meciuri a marcat Axente în Liga 1, în tricoul lui Dinamo

40 de goluri
n 184 de meciuri a înscris Axente în Liga 1, all-time

"De-abia aștept să întâlnesc din nou suporterii lui Dinamo în tribune, mai ales în Derby de România, când fac scenografii senzaționale"Mircea Axente

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii